cajt-pred-tagi

>el grande caneloni!

>ideja blodnje za valentinovo darilo se mi zelo dopade, a je na žalost ne morem uresnicit – v mestu ni niti enga lunaparka ali cirkusa. izgleda je premrzlo, ker so poleti v mestu tudi po trije naenkrat!

ta zgodba o cirkusih me je spomnala na enkrat, ko se je cela familija odpravla v cirkus. takrat smo še stanovali v celju, mislim, da je bila sobota (zelo slaba odlocitev, kdaj jet!) in spomnem se, da je bil cirkus (z neki pompozno zvenecim španskim imenom, a la ‘el grande caneloni!’) postavljen pred golovcem. tam, kjer je vedno sejem. to je že kar velik let nazaj. takrat, ko je familija še hodla kam skupaj, in moja mlajša sestra je bla malo manj tecna kot zdaj a veliko mlajša. mislim, da je imela ene 9 ali 10 let.
torej, predstava se zacne, in na vrsto pride odmor. velik del obcinstva je šel ven po novo zalogo kokic in kokakole, mi pa smo ostali, ker.. ne vem zakaj. skratka, pridružli smo se ostalim, ki so gledal one cirkusante gradit levje kletke, odstranjevat mrežo trapistov (onih na trapezu, kak se to rece?), itd. in naenkrat uleti mimo en pritlikavi kosmati tipo z mlado opico. še preden smo skapiral kaj so dogaja, je tipo vrgel to opico v narocje prej omenjeni mlajši sestri, naredil hitro polaroid fotografijo in jo hotel uturiti fotru za 1500sit. ce se prav spomnem je blo to takrat kar nekaj denarja in foter se je, kljub zelo tecnem pregovarjanju, odlocil proti nakupu. na koncu nam je bilo malo žal, ker ko smo se zaceli spet ukvarjat s sestro (in ne vc z opico in tecnim možakom), smo ugotovili, da se je tako ustrašla letece opice, da je skoraj bila v šoku in je jokala kot za stavo!

ceprav zgodba in njena reakcija nista prevec smešni, je pa zato slika morala biti! hihi.. (sori!)

Standard