cajt-pred-tagi

>ste kdaj našli karto na tleh sredi mesta?

>(tole sem napisala že vceraj ampak namesto, da bi pritisnala ‘yes’ pri vprašanju, ce želim shranit text, sem pritisnala ‘no’.)

pred parimi dnevi mi je L prebrala tarok karte. nisem še cisto prepricana, ce ti ljudje res imajo neke nadnaravne sposobnosti ali ce vse skupaj preprosto stresajo iz klobuka.
ker je v te stvari lažje verjeti, ce je odgovor pozitivn (in ti ne napove nekih stresnih, ali mogoce celo tragicnih, situacij za prihodnost), je bilo moje vprašanje preprosto: “ali bom v 2009 res šla v avstralijo?”
tisti, ki me poznate, veste, da je avstralija moja želja že zelo veliko let. in to ne v onem turisticnem smislu. jaz bi se tja kar preselila in tam živela. nekako tako kot je sedajle portugalska, s to razlko, da je želja po portugalski nastala iz preproste razvade srca (in ne s trezno glavo).

povedati sem ji mogla štiri števila med 1 in 25. moje številke so bile (v tem zaporedju) 21, 9, 12, 7. iz teh številk je dobila še 8.
prva karta je bil narobe obrnjen kralj. druga tudi kralj, z mecem. tretja 6 zlatih kovancev. cetrta neki pisatelj. zadnja pa sonce, najmocnejša karta v taroku. tole se je zacelo super.
razlaga kart: prva naj bi bilo moje trenutno custveno stanje. glede na pomen kralja in ker je bil ta tudi obrnjen na glavo, to nekok pomeni, da meni moje custveno stanje ne pomeni veliko. lahko preživim brez. (kimajmo skupaj.) druga karta, oni kralj z mecem, pomeni, da se za tisto kar hocem bojujem. (tu me je malo zmedla, ker sem jaz oseba, ki se zelo hitro preda in umiri situacijo s kompromisom.) tretja slika, zlati kovanci, kao pomenijo, da je moje materialno stanje meni zelo pomembno. še bolje – ti zlati kovanci v kombinaciji s prejšnima kartama pomenijo, da sem jst najvecji jebivetar in da se lahko na custveno stanje popolnoma požvižgam.. ce to pomeni, da bom imela stabilnost drugje. torej, nisem jst za srcne zadeve, dok si ne zrihtam eno kul službo (po možnosti v avstraliji) in en komfortno urejen loft. (spet kimajmo.) cetrta karta naj bi pomenla, da imam sposobnost in priložnost, da se mi vse to tudi uresnici. samo zacet moram. tu mi pride prav zadnja karta, sonce. naj bi bila brca v rit.

ne vem, ce je ravno za verjet v te svari, ampak je vsaj odgovor bil zelo fajn. vi verjamete?

Standard