cajt-pred-tagi

>razpickani ateist vs. salt lake city, utah

>na kratkocasniku vidla video o enmu razpickanemu avstralcu, ki je koncno imel jajca, da je naredil tisto, o cemer vsi sanjamo – ob necloveških urah sobote je zbudil mormone in jim vrnil milo za drago!
tako kot lahko slišite na videu, tipo nima nic proti mormonom. (uradno ime cerkve je the church of jesus christ of latter-day saints, kdo bi vedu.) kdo sploh lahko ima kaj proti njimi, saj so cist kul ljudje. (ce odštejemo to, da morjo vsi jet nekam na drugo stran sveta v doloceni starosti, bit tam pol leta, bit enako oblecen kot ostali trpini in vsem je ime ‘sestra XX’ ali ‘brat XY’)
kar ga je razpickal je to, da vedno pridejo širit svoja prepricanja ob zgodnjih urah. ko normalni ljudje še spijo. zakaj tocno mora bit zjutri? jaz takrat nisem ravno v funkcionalnem stanju, tako da tud ce mi celo svojo biblijo zdeklarirajo, ko bom slišala samo ‘bla bla bla’. torej, to ne more bit. (ideje?)

to me spomnal tudi na eno stand-up skec michaela mittermeirja. njegov problem so bile jehove price. ti tudi radi zgodaj vstajajo. njegov plan je sledeci – vstaneš pred 8 zjutraj, daš si gor masko hudica, malo gothic glasbe za podlago, ugasneš luci. ko pozvonijo odpreš vrata in se zadereš “i am the devil!!” that oughtta do it, no? .. zoprno je edin, ce namesto jehovk pride poštar in spizdi preden ti da pošiljko.

ps- tipo v videu je tudi omenil neke “magic underwear“. najprej sem vzela to kot del fore, a gugl se je spet izkazal za dober vir. mormoni RES uporabljajo nekakšno standard enodelno spodnje perilo (pajac za dojencke?) in NE govorijo radi o tem (le zakaj, a?!).

pps- glede na south park pridejo samo mormoni v nebesa. še je cas, da si premislite!

Standard