cajt-pred-tagi

>keywords #2

>danes nimam casa pisat, zato par nacinov, kako folk pride do tegale bloga.

še vedno se išce “handling otroka”, in vse kar mi uspe najdet je vzgoja psa. no ja, nekateri si najprej nabavijo psa, da vidijo, ce se lahko še naprej igrajo ateje in mamice. (zveni kot orgija.)
“deset prstnega tipkanja” mi tudi še ni uspelo osvojiti, a drugace mi gre kar dobro pri 8 prstnem tipkanju.
nekdo je iskal slike “bullant mravlje”, za katero sem skor ziher, da je nisem omenjala. ceprav, mogoce? pri turisticnih atrakcijah avstalije?
“teja, sm, bla, 2006, Ana” – tale mi ni najbolj znana, je pa cist moja špraha.
nekdo mi še vedno sporoca, da “ima aids”. pomagat ti ne morem veliko.
ja, sprememba zakona o “splavu” je bila sprejeta na portugalskem. rejoyce! ce je katera ob tem doživela “spontani splav” (tudi zelo iskan pojem) mi ni jasno.
da “tuš gradi v laškem” ne bi vedla, me že vec kot leto dni ni bilo tam (in me še par mesecev ne bo, se mi zdi). bodo pa ziher uporabljali “jumbo plakate”, da se napovejo.
problemov z “bronhiji” še, hvala bogu, nisem imela. se mi pa dopajo bronhi bonboni. kljub temu, da skoraj vedno izgubim par zobov.
takšnih alik drugacnih crackov za “visto” nimam, ker bi za te potrebovala visto. še vedno sem na xpjih in se zadnje par tednov ne pritožujem vec tako zelo pogosto.
kaj je “sibirska cedra” nisem vedla do prejle, “avijone” obožujem, “frizerke ane” pa ne pozna,.
kljub temu, da živim na portugalskem, poster državi za telenovele (takoj za mehiko, venezuelo in brazilijo), “epizod telenovel” ne gledam. potrata casa.
linke do “zaston sexi filmov” (to je pr0n, ne?) dobite na bitch(k)weetu. za “majce iron maidna” se obrnite na tricka, pri “tatujih” pa se skoraj najveckrat uporabljajo gotske ali kanji pisave. imho.
“che guevara” ni nikoli bil predsednik, “el presidente” je trenutni predsednik kube fidel castro.

..in ker se še vedno išce pesem “quase perfeito” skupine donna maria, vam podarjam tudi to. press play.

besedilovideouradna stran skupine

Standard