cajt-pred-tagi

>1500 zastonj smsov in mmsov na teden, do konca aprila!

>v zadnjih tednih se je v mestu zacel pojavljat nek nov študentski cajtng, mundo universitário. ceprav je v izdaji že od 2004 sem sama nanjga postala pozorna šele enkrat prejšni teden. cajtng sam ni prevec zanimiv, je pac samo še eden izmed tistih študentskih cajntgov, ki nam pravijo kaj se dogaja po svetu in državi na koa nek “odštekan in tako ful kul” nacin. ce bi imel opcijo se narocit na ta cajtng bi nas vsa ta kulnost ziher prepricala, da se narocimo do penzije. skratka, samo še en izgovor za potiskat papir in naredit reklamo za sponzorje (najveckrat tvrdke z veliko prevec denarja).
danes pa mi je bil ponujen izvod, za katerega sem jim zelo hvaležna. dobila sem namrec tudi cd vodafona, s katerim sem (ob inštalaciji programa vodafone web phone) dobila 1500 zastonj smsov (in mmsov, ampak te tako skoraj ne pošiljam) do konca aprila. res je, da samo na vodafon številke, ampak tudi to je nekaj. oziroma, je kar veliko, glede na to, da sem jih prej imela na voljo samo 10.
program ima neko cudno opcijo (in ne vem, kje to odkljukat), da mi ob vsaki prijavi pošlje sporocilo na telefon, da sem prijavljena. kaj misli, da mi to ni jasno, ko vidim besedo “connectado” napisano z velkimi crnimi crkami? ima pa dve (do sedaj uporabljeni) opciji – sporoci mi kdaj dobim novo sporocilo in le-to lahko tudi preberem kar na racunalniku. ta sporocila potem ostanejo v arhivu ali pa se zbrišejo. odvisno, kaj cem. ona druga varianta je pa, da mi vse prihajajoce klice preusmeri na racunalnik. sicer še nisem našla uporabnosti tega (ker mi pac ni potrebno držat telefona in se s slušalkami v ušesih derem v racunalnik?) ampak je blo mal fukish prvic.

btw, mojo vodafone številko imam samo zato, da mi moja lahko pošilja zastonj msge. sim kartico sem si kupila enkrat lani marca (opa, obletnica!), enkrat racun napolnala z €5 in to je bilo to. trenutno imam na stanju 0.06€ in mislim, da bo takole ostalo kar nekaj casa. imam namrec oni plan, kjer ni obveznih polnitev.
sori vodafone, pri meni ne boste zaluž’li tako kmalu.

Standard