cajt-pred-tagi

>nova oblika bloga.. še nedokončana

>“mam ga, fantje! mam ga!”
pa smo nardil nov blog! izgleda kao isto na ff 2 in iex 6 (updejt: te razdalje me jeb*ajo v tri pm, ne da se mi več!), z ostalimi se mi ne da zezat. ampak, če izgleda A s ff, potem bo izgledal A tudi na safariju, al ne? sem tukaj kaj narobe razumela?

da malo pojasnim, čeprav ni potrebno velkih pojasnil. tok da dam nek nov post gor, ker se mi res ne da velik pisat. (plus, od 7:45 sem že pokonc, tak da se mi že mal meša. ta dan je extremno velik preveč dolgi!)

oni stavek zgoraj je iz neke igrce (ne najdem linka pa če se na glavo postavim!), ki je nam drugače znana kot “mastermind“. se spomnete? no, po parih neuspelih poskusih te res začne ona stvar na levi strani klicat opica.
slika malo nižje je kao trenutna slika. se menjvajo. sicer prepričat te slike, da se menjavajo, nisem nardila na tanajbolj korektni način. kaj čmo. kombinacija bloggerja in javascripta. to vsi vemo, da ne gre najbolje skupaj. ampak, bo že. če u prvo nimate slike, potem pritisn’te F5. glede na to, da se slike menjavajo ob osvežitvi strani, ne boste dobil iste slike (mogoče pa le? kdo bi vedu!), nekaj pa upam, da boste res vidli. aja! slike so iz zbirke moje druge osebnosti, z imenom “japonski turist”. nas je veselilo.

aja, opažam, da nekateri nekok redno berete arhiv. zakaj? a ne živite v sedanjosti? trick živi celo v prihodnosti, ampak to je tema za druge poste. torej, če že res morte (malo terapije ne bi škodlo!), arhiv in posti iz bližnje preteklosti so čisto spodaj strani. vsi linki, razen ravno omenjenih sklopov, se odpirajo v novi strani. da vas ne bo kap.
čisto na dnu strani imate tudi en zelo dober stavek. pejte gledat.

plus, še ena novost – dok se bloggerju spet ne utrga, od zaj naprej lahka spet pišem s ČČČČČČČČumniki! /me is doing the happy dance!

..in to je vse. ostalo je nekok self-explanatory, tak da grem jst spat. lahko noč.

Standard