cajt-pred-tagi

>velikonočno jajce v openoffice razpredelnicah!

>se spomnete, ko me je pogled na moj komp dolgočasil in sem si hotla naštimat en skin za pokrov? no, to je sedaj v polnem zagonu in mislim, da bom v petek plan celo izpeljala.
za sliko sem si izbrala space invaderje, v malo spremenjeni pop art verziji. ne bom je sprintala na samolepilno folijo, ker tukaj to živ bog ne zna narest. je šla moja vprašat ampak se vsem al ne da delat (ker bi itaq naročila samo eno in ne maljarde!) al pa so res vsi čapci. karkoli je razlog, vseen. tak da, sem dala sliko sprintat, izgleda fulkulmegašpon! folijo in natančne mere tudi že imam, vse je narisano izrisano in prečekirano.. samo oni fini izredno ostri nožek si še morem nekje nabavit.
bomo poročal!

ko smo že pri space invadersih.. kljub temu, da se z OpenOffice-om še nisem preveč ubadala, pa sem danes zvedla nekaj novega, in istočasno povezanega z invejderji. nekaj kar mi bo stoposto popestrilo delanje razpredelnic!

i present: easter egg v tabelah!
odprite novo rapredelnico. v eno izmed celic napište =game(). dobili boste odgovor say what? v drugo celico napište =GAME(“StarWars”) in odprla se vam bo igrica space invadersov! (spodaj slika, tukaj druga navodila)

plus, spejs invejderji se v zadnjih mesecih letih pojavljajo v večjih mestih sveta (la, nyc, bcn, lon, par, tok, gen, ber, lj, vie, itd.). najdeno na the glory of carniola.

spejs invejderji v oo razpredelnicah

Standard