cajt-pred-tagi

>'round the world we go #8

>vam tudi gre včasih na jetra pri guglu, da moreš za slike še extra pritisnat gumb? no, sedja to ne bo več problem. iskalnik searchmash vam na eni strani pokaže rezultate z www, slik, blogov, videov in wikipedije.
če ste v biznisu delanja web strani (ali če bi preprosto radi malo spimpal svoj blog) ampak je “čista koda” za vas španska vas, potem je css cleaner za vas.
če pa sploh še ne veste, kako naj bi vaša naslednja stran izgledala, a ker se danes itaq vse vrti okoli kolumn in gridov, so vam že naredili vse možne variante css templejte faux kolumn.
ko smo že pri gridih, na strani notcot vam v lični preobleki ponudijo kvazi polaroidne slike trenutno popularnih zadevic vseh možnih kategorij, ki nimajo skupno nič druga kot to, da izgledajo zelo dizajnerske. npr: sekire, tapete, wiiji, pohištvo, fotograije, kozarci, jedilni pribor, avtomobili, itd.
dinamični html in ajax sta že kar nekaj časa popularna pri dizajnu web strani. poglejte si galerijo preprostih primerov, ki so vsi na dosegu prstov. (updejt: stran se noče zloudat, ampak obljubim, da je tam!)
ko smo že pri dizajnu, če bi radi delali na minimalistični stainless steel mizi, potem je izdelek danskega dizajnerja za vas. koša za smeti si mogoče ne bi dala vgraditi vanjo, akvarij že.
..in za konec, igrica za kratenje časa.

Standard