cajt-pred-tagi

>i are weak in torrentov je puno.

>31. marca mi je potekla beta 2 technical refresh verzija office 2007. isti dan (bolje, isto uro) sem si dol potegnala openoffice, norela za skritimi zakladi razpredelnic in nasploh uživala v ideji, da zaj se mi pa ne bo potrebno več ubadat s cracki in keygeni in serijskimi številkami, ker bo office preprosto deloval. dokumenti mi bodo leteli izpod prstov brez problemov, vse bo že automatizirano a la “abracadabra!” in živela boma srečno do konca.

na-a. narobe razumela.
kljub temu, da je openoffice super stvar (funkcionalna, zastonj, open source, bla bla bla), pa je razlika med dokumenti naretimi v MS wordu in OO writerju velika. na preprosto oko (ki ga imamo vsi) je vse isto in razlika je le v izgledu aplikacije, ne v dokumentu samem. ampak za uporabnika MS worda, katerih je še vedno veliko, pa so tabulacije (in te so skoraj najbolj pomembne, takoj za vsebino) kot za v cirkus.

tako da.. padla sem nazaj v znani objem gatesa in onega trakeca, ki se mi je začel v teh dveh mesecih uporabe office 2007 dopadet in sem ga ob tistem enem štartu OO writerja malo pogrešala.

kaj čmo. i are weak in torrentov je puno. priporočam zeem.

Standard