cajt-pred-tagi

>spala je! spala je! celo noč je spala!!!

>..in potem me je zjutraj zbudila ob 7h, če bi se mi slučajno ji dal zajtrk naredit, ker ona mora pod tuš in je že pozna.
ne vem, ktera mi je bla ljubša. ta tečna z zobobolom a me vsaj pustila spat zjutraj, ali ta ki me pusti spat čez noč a zbudi zjutraj, da ji naredim zajtrk. bom predebatirala tole ob kofeju.

novica dneva:
ona sexi prodajalka rož iz filma “imagine me and you” (trailer, moje slinjenje) igra kraljico sparte v filmu 300 (trailer). ja, šele včeraj sem šla gledat, pa še to samo zato, ker je bila ena karta ob nakupu druge zastonj. oz. druga karta je bila ob nakupu prve zastonj. argh! kupiš eno, dobiš dve!
v dvorani, drugače namenjeni 150 folka, nas je bilo okoli 20. maximalno. in to kljub dejstvu, da so karte ob četrtkih cenejše! in da si dobil eno karto zastonj! izgleda film tu ni preveč popularn, ali pa smo mi tisti butli, ki si filma še nismo šli pogledat.

kakorkoli že, film je fuck-ing fe-no-me-na-len! morate si ga jet pogledat, če še niste.

ps- vsi včerajšni obiskovalci z blogorama.si, najlepša hvala za obisk, vrnite se kmalu, in – drugič se potrud’te boljš! kje ste pozabli digg efekt?? sramota!

Standard