cajt-pred-tagi

>moja jutranja rekreacija je – iskanje avta!

>se vam je že kdaj zgodilo, da se zjutraj na poti v službo na spomnete, kje ste parkirali avto? vem, večina ljudi avta ne najde pred shopping centrom, saj je večina tako velikih, da rabiš tiste zelo priročne barvaste papirčke, ki ti namignejo kje je avto parkiran. če teh ceglcov ni si probaš zapomnat neke geografkse značilnosti ob parkirnem prostoru (blizu drevesa za bencinsko postajo, pri tretjem povoženem pasjem dreku levo), sosednje avtomobile ali preprosto šteješ korake.

na srečo medve s shopping centri nimama problemov. se nama pa zato dogaja skoraj vsak dan, da ne najdema avta pred blokom. ker sma skoraj vsak dan pozne je tole iskanje avta že preraslo iz komičnih (ko sma obdelale vse možne opcije preden sma ga končno našle, a še vedno uspele na koncu se norca delat iz naju) v stresne situacije (ko bi ji najraje zavila vrat, ker pelje takšno paniko).

današnje jutro ni bilo nič drugače. spet sma obhodle vse bloke v bližini, preden se je spomnala, da je parkirala čisto nekje drugje.
sem ji že parkrat predlagala, da naj vedno parkira na istem mestu, tako bo lažje najdet. ampak to izgleda ni preveč pametno, ker – lahka avto ukradejo.
vredu bo.

Standard