cajt-pred-tagi

>5.junij = deset let tomb raiderke!

>zadnja igrica, ki sem jo na temle mojem laptopčku igrala, je bila ddd pool. ostali dve inštalirani igrici sta dope warz in squares 2. kakor vidite nisem ravno velka igralka računalniških iger. kolegica mi je priporočila gta, ampak se mi ni dopadel. need for speed je nekaj kašljal po inštalaciji, tako da smo ga dol spravli. kaj čmo, pač imajo moji windowsi neke probleme (in takoj, ko spravim dol teh 37 filmov, jih predstavim pojmu “rebirth”) in tudi rama nimam veliko (bogih 512mb). edina shooterja, ki sta se mi dopadla, sta bila brothers in arms in fear.

iz tega razloga si tudi nikoli nisem ogledala igrice tomb raider. že film ni bil ne vem kaj, kljub naši (ah ko bi le bila! damn you brad!) prelepi in presexy glavni igralki andželinci. do danes tudi nisem vedela, da obstaja OSEM igric tomb raiderja. po mojem spominu bi bile maximalno 3.
in evolucijo tega lika v igri (v filmu naj bi andželinca imela podložene joškice) si lahko ogledate na wiki strani. nekdo res ljubi prokrastinacijo. 5. junija igra praznuje desetletnico.

tomb raider comic

Standard