cajt-pred-tagi

>še malo hitrih informacij o mojem dopustu v sloveniji

>- kabelska tv totalno sux. ne kažejo nič novega, tisto kar že je, je brezveze. beverly hills? melrose place? nehajte se norca delat, no! le occ in american hot rod mi malo rešujeta popoldneve, ko zunaj uliva.

– kofeja še vedno ne prebavljam. (šla sem iz 6 kav na dan v totalno obračanje želodca le ob misli na kofe.) ne vem, ali sem se navadla na portugalski expresso ali pa mi barkafe ne diši več tako. no, vsaj v skuhani verziji ne, v pakungi še vedno diši božansko. mogoče bi si bla mogla naredit brez mleka, alpsko mi ni več kul.

– mlajša sestra že nekaj dni šiva in reže stare kavbojke kot za stavo. kar je kul, ker je meni tudi popravla par lukenj. se priporoča.

– slovenska glasba še vedno sux. jaz bom tvoj pilot in ti boš moja stevardesa? jao, bože. da se sploh ne menimo o mtv adria. (adria se seveda izgovori z butastim ameriškim naglasom, da ne bo pomote!)

– razočarana sem bila nad čeplakovo, kaj se ji je v atenah zgodilo je bila polomija. tretje mesto v zagrebu je bila bolj slaba tolažba. v wimbledonu pa še kar dežuje.

– odklep mobitelov je tu tako prekleto poceni! na bolhi en ponuja odklep na daljavo za 2€! v coimbri se to dobi za minimalno 40€. kraja!

– falita še dva tedna, potem pa spet na portugal. pogrešam že malo.

– ena izmed sostanovalk se bo konec meseca izselila, zato se bom najverjetneje preselila v drugo sobo. v drugem nadstropju. moja soba je trenutno v tretjem, kopalnica je v prvem in kuhinja v drugem.

– in baterije za fotoaparat so se mi spraznale. hudiča. moja identiteta japonskega turista je v nevarnosti.

Standard