cajt-pred-tagi

>splanirajte si dan s pomočjo smsov

>mislim, da nisem med redkimi, ki ne uporabljamo sms alertov. na kaj točno me pa morjo prek msga upozorit, da ne morem to tudi drugače zvedet, ker je pač tako zelo pomembno? delnic nimam, tako da me ne zanima, če je šlo gor ali dol. športni rezultati so tud malo out (razen ko se gre za celje pivovarno laško – rokomet!), vreme tako ali tako vem, če pogledam navzgor, novice so na teletextu ali v časopisu, scott adams pa tudi nisem (da bi mogla na mojga neobstoječega blackberryja dobit msg takoj, ko google najde še eno stran, kjer piše nekaj o meni).

če pa ste vi tako zaposlena (ali zmedena) oseba, da ne veste za par ur naprej kaj morte narest, potem mislim, da je google koledar najboljše stvar, ki se vam je zgodila v življenju. to jest, če sploh uporabljate guglov koledar. (via lifehacker)
tam imaste namreč opcijo, da vam na gugl za vsako stvar pošlje sms (na mojo portugalsko številko dela, za slovenijo pa tudi naj bi bila podprta simobil in mobitel) in vas s tem opozori na nekaj, kar morte narest oz. na nekaj, kar se vam bo zgodilo v bližnji prihodnosti.
seveda si lahko vse to naštimate v vašem mobitelu, a včasih imajo nekateri omejeno število ‘pomenkov’ (tak se reče tem v mojem sonyju, omejeno število 10), in mogoče je lažje s tipkovnico pisat kot pa na telefon (kjer je včasih tudi limit znakov). anjeda?

skratka, če je tipkovnica vaš prijatelj, internet jutranja kava in če ste navdušeni vsakič, ko dobite sms, potem je tale funkcija za vas. razen, če imate dolgočasno življenje in nobenih planov za naslednja tri leta. potem vam pa tudi gugl ne more pomagat.

updejt: šele zajle pogledala, če je sprejemanje smsov zastonj, in je. le v zda in kanadi kao ni. zakaj? to ne bom nikol razumela. kako točno lahka jst vplivam na to, al mi nekdo pošle msg al ne?! in potem naj še plačam za to? someone enlighten me, please!

Standard