cajt-pred-tagi

>desktop avgust '07

>no, reinštalacija objectdocka mi ni najbolje uspela, in ker mi systray še vedno ni deloval, sem se odločla, da grem nazaj v kameno dobo. nazaj v dobo, kjer je orodna vrstica windowsov vidna. nisem še popolnoma ziher, če bo tole za preživet, ker je nisem več navajena. še vedno namreč po docku iščem zminimizirana winamp in bitcomet.
no ja, se bomo probal navadit.

drugače pa je spodaj moj trenutni desktop.
laufata objectdock in windows blinds. OD je sicer verzija plus 1.11 (1.90 je sranje!), in čisto navadna bela podlaga. tokrat nimam predalov, kar bom mogoče še obžalovala, ampak zaj je kar je. windowsblinds so verzija iz 2005, ne vem cifre, skin uporabljena je sustenance, mini white.

ker imam še vedno nedelujoč dvd-rom imam v levem kotu tudi samurize meter za trenutni prosti prostor na c in d particijah. plus temperatura plošče in stanje rama. slednje se mi skoz vrti okoli 36%, je to normalno? imam namreč 512mb, kar ni velik za dandanašnje zahteve, ampak včasih se mi res zdi, kot da imam ravno 128mb. hm.

aja, še tole – sicer sustenance pride s svojimi ikonami ampak se mi ne dopadejo. zato imam naštiman y’z toolbar in skin dark inspirat. samo skapirat še moram zakaj so ikonce velke samo ene 2mm v ieX 7 (originalno so malo večje, itaq).

wallpaper je pa australian road.

trenutni desktop, avgust '07

Standard