cajt-pred-tagi

>žensko nagnali iz ženskega wcja!

>tudi meni osebno se je že parkrat zgodilo, da so me ženske na ženskem wcju čudno gledale in se spraševale (potiho ali naglas), kaj dela tip v ženskem wcju. ali pa so šle na vrata pogledat, če se niso zmotile pri vratah.
zakaj? zato, ker so me zamenjale za tipa. zadnji primer je gospa z avtobusne postaje.
spadam namreč v tisti del ženske populacije, ki ima kratke lase, ne ravno totalno “žensko” faco in bolj “moški” stil oblačenja (torej, hlače, majice in ne krila in visoke pete). če me nekatere (večinoma starejše ženice) na hitro pogledajo ali če me vidijo samo od zadaj, na vsake kvatre izgledam kot tip. nekako sem se že naučila živet s tem in s pogledi, ki jih dobim včasih. moj odgovor je največkrat tisti “ma daj ne gledaj me tko kot da bi z lune padla in se zase brigaj!” pogled in zadeva je rešena. najdejo pa se tudi tiste, ki se ne dajo, ki so prepričane vase in mi direkt povedo, da je moški wc nekje drugje. nekatere pogled na določen del mojega telesa (če sem že obrnjena proti njim s hrbtom) prepriča, da sem v pravem wcju, ostale pa utihnejo šele, ko jim zagotovim, da resnično vem kje sem.

nikoli pa se mi še ni zgodilo to, da bi me v wc zasledovali in kasneje nagnali iz restavracije! upam, da žena zmaga in jih obere do kosti. totalno kršenje nevemktergačlena človeških pravic.

Standard