cajt-pred-tagi

>tanajtaboljši božični sms! — v slovenščini

>

moji dragi, sporočam vam žalostn novico: letos ne bo jaslic. krava je nora, niti na nogah se ne obdrži, kralji ne morejo priti, ker so vse kamele v vladi (1), osel je trener benfice (2), naša gospa in sveti janez sta vložla papirje za socialno pomoč, občina je zaprla hlev zaradi nezadostnega stanja (3) in sodišče za mladoletnike je odločilo, da se mora dojenček jezus vrniti biološkemu očetu (4).. in predno mi vzamejo še brezplačne smse (5) vam zaželim Srečen Božič!

malo razlage:
1 – portugalska vlada ni ravno najbolj priljubljena. itaq.
2 – feni ne marajo novega trenerja benfice, in recimo, da klubu trenutno ne gre dober (10 točk za prvim mestom)
3 – v letošnjem letu so zaprli tolko kliničnih centrov in tolko urgenc, da se nekje folk more pelat 3h da pride do urgence. in ja, se je že zgodilo, da je nekdo umrl preden je prišel do nove urgence.
4 – zakonca sta pred leti posvojila otroka. podpis na listih je bil samo od biološke mame, ker je foter že velik prej spizdo. zaj pa se je ta biološki foter zmislu, da bi bil full-time daddy in je na sodišču vložil papirje, da je bila posvojitev brez njegove privolitve. razsodbo poznamo.
5 – o brezplačnih smsih sem že govorila. in, ker nas imajo pri tmn tako fajn čez leto, morejo konec leta svoje stroške dobit poplačane. tako da bomo med 20.12 in 4.1 (če se prav spomnem) “normalni ljudje z normalno plačljivimi smsi”. packi.

Standard