cajt-pred-tagi

>ho ho ho.. božična darila!

>uf, dnevi so tko kratki. vso tole letanje okoli za darili (no, bit družba moji, da ni potem tečna, hehe) je izčrpajoče in mi gre malo navzkriž z mojimi plani. kljub temu, vredno!
včeraj se je pri familiji moje odpiralo in dajalo darila. ona dobla maljardo svojih (velka familija, velik daril, logično), in tudi zame našla (še) dva.
mp3 player. jaz sem si po zelo dolgem času kupila enga pred parimi tedni, se končno navadla na idejo, da nima opcije shuffle, ga vtaknem v čarunalnik v njeni pisarni… in mi ga virusi onesposobijo. če kdo rabi kos plastike naj se javi. lahko si zamislite moje veselje včeraj, ko sem spet dobila namišljenega prijatelja za sprehode po mestu.
drugo darilo pa je bilo največje presenečenje ever. (kako točno si ona zapomni te stvari?!) portable verzija igre backgammon! tako z magnetki, da mi checkerji ne popadajo z plošči! ker mi je brezveze to igro igrati na netu/računalniku je ne igram veliko, ampak sem totalni navdušenec!
če ste kje v bližini, in če vam je do par iger backgammona ob čaju, do drop by!

ah! spodaj je tudi slika najinega zimproviziranega xmas drevesa. ker nama plastika ni po godu in ker se nama prave smreke tudi ni dalo sekat, sem včeraj božične lučke (ja, te pa sma dale gor, d0h!) napeljala po vazi z nekim šipkovimi vejicami. morte priznat, da je izpadlo dokaj kjut!

..in ker je sašo rekel, da nikoli ne dam gor slik moje, je spodaj (meglena) slika nje na postelji v spalnici. (da ne bo kdo rekel, da sma farbblind, ker ni res!)

zimprovizirano božično dre.. eeem, vaza zelena na roza zveni čudno, a izpade dokaj zanimivo!

ps- aja, ona je od mene dobila cd skupine clã, in eno velko uro za v kuhinjo. sem sicer hotla dobit eno izmed tistih z železniških postaj, a varnostniki niso bili navdušeni. kdo bi rekel.

Standard