cajt-pred-tagi

>prvi post v tem letu.. juhu?

>od mene že zelo dolgo (oziroma, od lani!) nista dobila nič, se vama oproščam. ampak med huronskimi napadi kašlja in vročine se mi je samo dvakrat uspelo spraviti iz postelje, in na žalost tudi ta dva izhoda (hehe, zvenim kot “prosti dan v vojniku”) nista bila najbolje planirana.
trenutno sem zadaj z parimi stvarmi, tako da bo blog na petnajstem tiru. se oproščam. kao. mogoče. malo. al pa ne.

torej, prvi izhod: sku-janje pri 1988m
z mojo sma se spravle na serra de estrela. oziroma po naše, gorovje z najvišjo gorico nekje pod 2km, ki ima na vsake kvatre sneg. in letos je bilo to leto! ker jast že od 2003 nisem vidla snega sma se seveda spravle tja gor. božično darilo za naju? tudi če ni to uradni opis, se mi dopade kakšen vpliv je imel izletek na najino zvezo. yay!
spodaj malo slikic, ker se mi ne da veliko pisat. samo tole vam povem: portugalci se še niso naučili sestopit s sedežnice! ko bi jih vidli padat! vsi po vrsti, hehe.

jez, nekje okoli 1950m nadmorske ko že imajo sneg, imajo veliko snega!

hehe, padali so kot keglji ni bila najbolje pripravljena, sneg je imela vsepovsod

kak nič ne vidim izpod tistele kape, ej!

lej mene v odsevu! nekdo se je spomnu sneženga moža naredit


izhod številka dva: novo leto.
po visokoletečih planih, da bi se spravle v bruselj ali vsaj nekam within driving range (salamanca je bila nazadnje v špilu), sma pristale na večerji pri njej doma (pistacije + dateljni + mango + praženi škampi = predjed; zelene tagliatele s simpl paradajzovo omako + čokoladna torta = glavna jed), 16min ognjemet (veliko slabši kot katerikoli od piva&cvetja!) in šampanjac ob polnoči v figueiri da foz, in za konec fešta (tako kot lani) z njenimi kolegi v eni podirajoči se hišici ob plaži mira. (skoraj identičen opis letošnje fešte tukaj)

ah, ps- ima kdo kakšen poceni hosting plan? vem, da se jih da puno najdet na netu, ampak trenutno se fixiram na kazga dobrodelnega… *wink wink*

Standard