cajt-pred-tagi

>the more blood, the merrier!

>čeprav imam na mojih kratkih policah kar nekaj knjig, večino od teh še nisem prebrala. kaj čem, sem preveč lena, in format časopisa se mi bolj dopade.
kljub temu pa se mi včasih zgodi, da knjigo z 730+ stranmi preberem v treh dneh, kot npr. z knjigo “der abgrund” (david baldacci). s takšnim priimkom dvomim, da je nemec a mu gre nemščina dobro od prstov. (<-- fora!) vseeno pa se v temle trenutku ne morem spomnit, katera je bila zadnja knjiga, ki sem jo prebrala do konca! zgodi se mi namreč, da začnem knjigo brat, ampak ker nimam tolko prostega časa (no, časa samo za knjigo) jo preberem samo do polovice in odneham. upam, da ni bil der abgrund, ker bi to bilo ZELO slabo. prebrala sem jo namreč par dni preden sem se vrnila na portugalsko konec novembra 2005! ali ipaq!
trenutno imam v glavi knjigo “darkly dreaming dexter” (jeff lindsay).. ali pa “i’m watching you” (karen rose).. ali pa “not dead enough” (peter james).. ali pa “gone baby gone” (dennis lehane).. ali pa.. uf, tolko jih je!

go to buying! za kaj? čemu?! ne vem. za moj bday čez 7 mescev, ali za božič, ali za novo leto. razlog ni važen, dejanje je! (kakor vidite sem nora na krimiće. pri vsaki epizodi dexterja doživim par malih smrti. mind you, knjiga mora biti v angleščini ali nemščini. slovenščina in portugalščina namreč nista dovolj grozovita jezika.)

Standard