cajt-pred-tagi

>bencin in zelenjava ostala v franciji, mleko pa v spaniji.

>ne vem kolko sledite porocila o dogajanjih po drugih drzavah evrope/sveta, ampak mislim, da vam je ze kapnalo, da imajo tovornjakarji po franciji, nemciji, spaniji in portugalski pavze. take velke. kar sred avtocest. the more the merrier, a ne?
po nekaterih porocilih v casopisih je prislo celo tako dalec, da tovornjakarji tiste, ki ne morejo (ker itaq bi vsi bli solidarni, ce bi le lahka, ampak ce sefe rece, da more jutr ob 8h roba bit v trgovini, al pa gre sluzba, je odlocitev samo ena.), spravijo parkirat in jim prerezejo gume. da potem res ne morejo nadaljevat. enga so celo pretepli.

do vceraj sem vse skupaj vzela na lahko. na nas, normalne folku, se razen par daljsih vrst na bencinskih, poznalo nic. vceraj proti veceru so ze zacela prihajat porocila, da na bencinskih zmanjkuje bencina, in da jih je kar nekaj na jugu drzave ze zaprtih. danes pa me je situacija v bliznji trgovini sokirala. police so na pol prazne! mleka itaq da ni, jogurti samo se ene par, zelenjave in sadja ni ze od vceraj, itd. kaj naj s petimi policami toaletnega papirja?! jst bi tuno!

in potem rece minister, da ne bojo popustil zahtevam tiste male mnozice folka. ker kao to pa “ne bi blo dobro za vse ostale”.
kaj se ti to sanja, socrates moj dragi??

se ena izmed zaprtih bencinskih v coimbri

Standard