cajt-pred-tagi

>deznik in vrecke smeti sem pustila, knjigo vzela.

>ko sem se leta 2005 vrnila na portugalsko sem na letaliscu v lizboni (imenuje se “ana“) nasla rabljeni lonely planet vodic. za portugalsko. v anglescini. bil je poln pripomb v nekem skandinavskem jeziku (ta kamping ne deluje vec, ta busna linija gre zaj cisto nekam drugam, itd.) in mozno, da je avtor teh pripomb res samo pozabil knjigo, ne da jo je pustil tam kaksnemu nepripravljenemu turistu.
knjiga je z mano dobila novo porcijo rabe. kljub temu, da je bila 2003 izdaja, se jo je dalo porabiti za namige o geografskih znamenitostih ipd. te se nekok ne spremenijo letno. enkrat kasneje sem to knjigo posodila in ta oseba jo se vedno ima. ce bi vedela kdo to je bi knjigo probala dobiti nazaj, ker me se vedno caka vzhod drzave za pogledat.

tega pa mi sedaj ne bo potrebno naredit. vceraj sem pred vrati, zraven vreck za smeti in nekega otroskega deznika, nasla 2007 izdajo vodica rough guide. za portugalsko. v anglescini. sicer nic popisan ampak se vidi, da jo je nekdo ornk uporablu. ampak, podarjenemu konju se ne gleda v zobe, tako da sem vesela kot … kot kaj? …. say it with me … tako je … kot sveze polizani pasji testisi!
vzhod, here i come!

Standard