cajt-pred-tagi

>speeeeejsmeeeen… i always wanted you to go.. into spaaace maaan!!

>pred parimi tedni mi je moja dala vrecko odvecnega info materiala, da ga naj oddam na freecycle coimbra mrezi. tri skatle polaroid listkov, sest kaset za one ta male diktafone in neke stare slusalke (brez onih mehkih penastih stvari).
ker imam v daaaaljni prihodnosti si nekako ubosti polaroid kamero (velke, crne in nerodne, ampak extremno kjut koncept!) in ker so se pri mami tvrtki (napacno!!) odlocili za koncanje izdelave polaroid listkov, sem le-te obdrzala. do vceraj, ko sem ji jih dala nazaj za jutrisnji BBQ. izgleda ima en njen kolega polaroid kamero. hm. mogoce pa mi jo proda za par evrov? na spanskem ebayu gre za 1€ (+ sh).
s kasetami nimam kaj poceti, tako da ce jih tle kdo rabi, vi se kar javte.
slusalke pa (in tole je bistvo posta) sem se celo spravla uporabit. glede na to, da skoraj organsko zavracam ta stil slusalk je tole zame zelo cudno dejanje. ze za prvi walkman sem si prve “cepke” ubodla takoj po prihodu prvih v trgovine. mogoce iz preprostega frizure-mi-pa-res-ni-potrebno-unicit razloga, mogoce zato, ker so se mi one druge konstantno lomile v solski torbi, kaj pa vem.
sicer ne pravim, da sedaj ponovno spadam v kategorijo folka, ki se mu dopade imet vso tole tehnologijo na glavi/v laseh, in niti pod tocko razno me ne boste vidli s temi na ulici (pustmo pilotom ta stil, okej?), a za doma bodo pa cist kul. zaj morem samo se najdet neke stare penaste stvarce nekje, ker tole bi me lahka mal usesi zacel bolet, a?
(pics or it didnt happen? glej spodaj.)

Standard