cajt-pred-tagi

>Nhem Nhem Neimmmmm…PaRabens pa BOlSa NoVa…Meio SEculOOOO de FelizXidade..

>iz brazilije vsak dan prileti nek novi fenomenalni komad, ki je najverjetneje bossa nova ali samba, ce imate veliko sreco bo jazz. kljub temu, da je muzika v stilu bossa nove res dobra, in je za skulirat, in edina prava izbira za chill-out sessione na lezalnikih kaficev v tistih zgodnjih urah vecera, ko je se kao mal soncno in se te vsake toko dotakne mala sapica in.. ahem.
na zalost pa zaj ze vsaki idiot zna tisti najbolj tipicen ritem bossa nove zaigrat na bobnih (celo zdi se mi, da je to prva stvar, ki se jo clovek nauci. takoj za rimshotom, seveda.) in kitari (razen, ce ti manjkajo 4 strune), tako da je izbira komadov veliko prevelika. vcasih se mi zdi, da se folk sploh ne trudi vec, in kar tako dodajo neko besedilo na ritem podlago.

kljub temu pa se vsake tolko najdejo neki geniji, ki nam tudi z najbolj brezveznim besedilom popestrijo bosso. primer je spodnji video. najnovejsa serija na portugalski nacionalni televiziji, os contemporâneos, ki se delajo norca iz vsazga in vsega, se posebej portugalske same. nekaj pa mormo met medtem ko cakamo, da se vrnejo smrdeci macki.

Standard