cajt-pred-tagi

>"ATM poslusam.." twitter style!

>ce ste kdaj sodeloval pri kakrsnemkoli forumu, ali druzbeni mrezi ala facebook, myspace, twitter, itd itd itd. seznam se vsako uro podaljsa za se eno ime, te stvari namrec rastejo kot gobe po dezju.
prejle pa sem nekako se priklikala do strani blip.fm. v bistvu je to twitter-like zadeva, kjer folk pove samo, in izkljucno le to, kaj tocno v tistem trenutku poslusa.
okej, to kao ni nic tazga. super, torej tamle en poslusa neki cudni ruski bend, in ona malo nizje spodaj je pred 13 minutami poslusala celine dion. kaj naj zaj jst s tem?? hja, tu pride pa v igro gumbek ‘play’! ja, ja, vse komade lahko tudi POSLUSATE (in kasneje kupite, ce se vam res tok zelo dopade)! vecina teh komadov je najdena po serverjih okoli sveta, tako da mogoce tocno tistga vasga ne boste nasl iz prve. sicer lahko komad tudi nalozite na njihov server, a bodo copyright zadeve sle takoj dol. ce pa ste neki hotshot dj (ali amater, anything goes) lahko vase kreacije pokazete svetu. zastonj reklama je pa vedno fajn, a ne?
zelo kul je tudi ideja, da se komadi omenjeni na strani spremenijo v kratko playlisto. dolocene tipke na tipkovnici tako postanejo glavne komande plejerja.

vsake tolko se nekdo spravi naredit nekaj fajnega. tko kot pri adobe labs in spry effects.

ps- in ja, LAHKA se na twitter povezete! (you can exhale now.) ker, ce kaksna aplikacija nima te funkcije, gre itaq takoj v kategorijo “epic fail!!”, a ne?

Standard