cajt-pred-tagi

>ja, joker je res dober film.

>vceraj sma se koncno spravle gledat batmana (trailer), in ja, res je, joker totalno prevlada v filmu. mislim, da si zasluzi preimenovanje.

batman v obleki zveni kot tip, ki je 30 let kadil, imel raka na grlu in so mu mogli ono masinco za govor ‘instalirat’. to me je motlo zelo. njegove igracke so velik prevelke in velik prehitro narete. vseen kulk denarja imas, ampak od enga dneva na druzga naredit popolnoma drugacno obleko? i think not.
morgan freeman ni imel neke fajne vloge, se stranska se ji ne bi moglo rect. harvey two-face izgleda super, harvey je drugace dokaj dolgocasen karakter filma. rachel je tam za okras. oni super fajni in posteni policaj tudi.
joker pa.. in ne, ni se mi samo zato tolko dopado, ker vsi pravjo, da je to bila TISTA vloga heatha. ni res, draga moja.. kaj cem, ce je imel pa fenomenalno odgovore. pozabmo na konstantno lizanje ustnic, pac ima tam manjsi problem, a ne. dialogi so bli zelo dobri. tisto spontano obnasanje, ki te res preprica, da je tip nor. TO se mi je dopadlo. (uniforma medicinske sestre? very nice touch.) celo tak dalec bom sla in rekla, da je joker imel glavno vlogo, in da ga je batman samo podpiral. sori christian, sej si vredu, sam tole pa ni bla tvoja najboljsa stvar.

zvezdice bi meli? okej, 4.5 od 5. ce ne bi film traju skor 3h bi bilo veliko boljse. tocno vem, kje bi lahko 5min not dobili: v monologu policaja na koncu filma. bruh.

Standard