cajt-pred-tagi

>oh happy day..

>na ta poseben dan se mi je nekaj tam zgoraj zahvalilo na zelo poseben nacin.

sedim pred kaficem, lepo pocasi srkam moj kofe, ko uleti piloto. to ti je neki ulicni pes z pedigrejem tivolskega gonjica, ki ima tole moja ulico kao v svoji lasti. na to z glasnim lajanjem in zivciranjem nas stanovalcev opozori vse pse, ki si sploh upajo blizu pridet. in zelo se mu dopade, ko ga kdo coha tam pri repu. (na hrbtu, ne pri jajcah!) in ce ga nihce noce tam cohat, se bo pa sam. in ce mu to ne zrata (ni glih najbolj flexibilna zival) se bo spravil pod stol na katerem nekdo sedi, in se ob spodnji del stola drgnil z ritjo. medtem ko nekdo sedi na tem stolu. torej, v bistvu se bo on s svoji ritjo drgnil ob vaso.
danes se je ob mojo. sicer samo 2s, dok se nisem vstala in mu stol zabila skoraj V to rit. izgleda je taksne reakcije navajen, ker me ni niti pogledal preden je sel nadlegovat druge goste kafica.

kot da to ne bi bilo dovolj, na ta oh in sploh dan, je za njim prisel se nek drugi peso, ki je izgleda pilota brez strahu zasledoval. in da bi pokazal svoje namene glede deljenja te ulice se je, meni nic tebi nic, poscal na eno izmed nog moje mize. markiral je mizo. wtf?! u p*cku materno.

skratka. ja. super fenomenalni dan je bil danes. naslednje leto mora biti boljse.

ps- 82.192.57.185, opera 9.52, ljubljana/slovenia, pejt u 3 pm!

Standard