cajt-pred-tagi

>barack obama na moji mizi

>moja se zadnje dni nekaj pritozuje, da se sploh ne zanimam za politiko. in da kako je to mozno, ce je pa ona taksna aktivistka!? kako me ni uspela naucit, da je politika pomembna za zivljenje vsakogar in da bi nas vse moralo zanimati, kaj se dogaja po svetu. ker je uber pomembno. in oh in sploh. (a nismo v sloveniji imeli volitve zaj enkrat?)

in ima prav, politika me ne zanima. vem, vem. tist en moj glas je lahko pomemben za spremembo, yadda yadda yadda. ampak kaj cem, ce se mi ne da.

me pa zato zanima, po njenem mnenju veliko prevec (?!), tista kolobacija v zda. ja, zanima me vse o debatah, vsa stalisca vseh o vsem, vedno preberem skoraj vse o tem na huffingtonu (kar sploh ni malo) in daily show mi je veliko boljsi kot cnn. da se sploh ne menimo o SNL in palinovi, bliznji sosedi rusom.
celo tako zelo se mi dopade ideja, da bodo (ce res ne bo vsem opeka padla v glavo januarja) imeli prvega crnega predsednika, da si ga bom sprintala in dala na mizo. (nisem pa taka navdusenka kot nekateri brazilci. meje so.)

Standard