cajt-pred-tagi

>problemi z domeno in mejli, ki se kao sami resijo..

>moj edini plan danes zjutraj, ko sem se koncno prikopala do kompa, je bil sledeci: vklopit komp, pregledat mejle, naredit kofe, se skoraj zleknat na stolu in pogledat vcerajsno VP debato na cnn. pac, v miru preziveti tistih dve ure pred tapravim delom.

nak. ne bo slo, jozica.
namesto tega sem dobila sledeci problem. pardon, popravek. problemE.
1) stran organizacije ajpaz, ki je dokaj redno updejtana (zadnji updejt sicer 24.9, ali ipaq), sedaj kaze verzijo od PRVEGA APRILA. pregled podatkov na strani upravljanja domene ne pokaze nobenih kriticnih tock, a whois pove, da po nekem cudnem dogodku, domena kaze tudi na STARI server. wtf?! od kdaj?! in, pomembneje, KAKO?! od enkrat aprila (hmmm) se tam ni delalo nic. vsaj z moje strani ne.
aja, avg enga od kompov celo pravi, da ima stran virus in je noce odpret.

2) postnih racunov imajo 5. problemi so se tu zaceli ze vceraj. na treh kompih je sprejemanje mejlov slo, posiljanje ne. outlook je namrec skoz prosil za password. in kljub vtipkavanju in donevnem shranjevanju passa, ni slo. se vedno je hotel pass. to so vceraj kao zrihtali tako da so zamenjal pass. na enem kompu je problem sel stran sam od sebe. danes so se problemi pojavli. na VSEH kompih. anti-virus ni zaznal nic. anti-malware tudi ne. spet so se spravli zamenjat passe (ker je vceraj pac pomagalo), a danes brez uspeha.
med mojim jebanjem z dns.pt in njihovim odgovorom, da je problem na strani ponudnika gostovanja (kar nekok ne verjamem), pa.. tako je, dobte si en pralni stroj, ker ste uganli. vse spet lepo dela. (no, kao. na parih kompih je stran se vedno v aprilu. in chekiranje tega pejdza s strani kolegov je tud dalo mesane rezultate. par jih ima september, par april.)

kaj u pm?!
ce kdo ve kaj se to dogaja, do drop me a line. popolnoma sem namrec prepricana, da se bo tale problem ponovil popoldan. ce ne popoldan pa jutri. in pojutrisnem.

———–

se nekaj. pojdite, prosim, na tole stran in poglejte kteri datum vam napise kot zadnji updejt. pliz?

Standard