cajt-pred-tagi

>dont hate the playa, hate the game

>v petek sem se spet malo poblizje spoznala s slovensko lezbicno sceno. bom rekla ‘lezbicno’ zato ker nasi predragi pedrcki niti do izraza niso prisli. niti na SVOJEM placu (=tiffany), tako da vam je vsem zelo jasno kaksno je stevilo lezbijk.
s te scene mi je uspelo lepopovedano spizdit kar nekaj let nazaj in nikol mi ni falila. kaj cmo, vse kar pride do izraza so spletke, prevare, izdajanja, fausija in se par podobnih besed. zakaj je tko mi nikol ne bo jasno. pa ne zarad onga dolgocasnega “samo tolk nas je, mormo skup drzat, ker ce se mi noumo mel rad, kdo pa nas bo imel?!” ne, ne, tle se je potrebno vrzt v psihologijo cloveske nravi in po doktoratu vam bo ze malo jasno. meni osebno se ne da. ne da se mi o tem ne govorit, kaj sele studirat.

in do petka se mi je dobro godilo.

kljub temu, da se je meni mudilo dol s scene, pa vsake 5min vpeljejo novega clana (mater, vsako leto so mlajse, dejte no nek agelimit postavt!). toasterja smo vsi veseli, ce pa zraven uleti se kak orgazem, potem smo pa itak zmagal.
in ena kolegica, malo mlajsa od mene, se je zaj neki spravla na sceno. ze na zacetku tega svojga experimenta sem ji povedala moje mnenje, ampak vsi vemo, da je to potrebno izkusit na lastni kozi. mislim, da je ze dobila par idej, a dvomim, da bo kaj kmalu odnehala probavat najdet tisto nekaj lepega. in v petek smo sli probat vsi skupaj. tam pa se je zacelo. oz., nadaljevalo.

oseba A in oseba B sta ful kolegici. skupaj sta ves mozni cas. osebi A je do flirtanja, oseba B bi pa malo vec. oziroma, oseba B bi cisto vse pa se cesnjo na vrhu. oseba A to ne bi. sploh. osebi B ne potegne. uleti oseba C, kolegica osebe A. gre se ven. pride puno folka, vkljucno z dobrimi kolegicami osebe B. vse te, pa ceprav v fori, osebo A klicejo “punca osebe B”. osebi A gre tole malo v nos ampak je prpa in ne bo nic rekla. so much for straight talk express.
moving on. enkrat sredi noci oseba C, ki se tega sicer nekok ne spomne, poboza po laseh osebo A. osebe B takrat ni blo zraven, tako vsaj pravijo. a kljub temu, dvomim, da je oseba C kaj konkretnega mislala s svojo gesto. tukaj pa se zacnejo problemi. eni izmed kolegic osebe B totalno prekipi. turf wars ‘n all. in izgleda so se zacele groznje. za samarce. osebi C. kateri se o tem ni sanjalo do naslednjega dne, ko se je vsa mackasta zbudila.

ja, fajn je bit spet na sceni.
now, if youll excuse me, ive got a train to catch. in the opposite direction.

Standard