cajt-pred-tagi

>shot night v open-u

>torej, ja, kot je iz spodnjega posta razvidno smo se vceraj spravli v open-a. sicer sem se temu placu zelo dobro izogibala do pol 23h, ker sem najprej sla na koktejle v opera bar, in ce bi bilo po mojem bi tam ostala celo noc. muzika je sicer bila malo prenaglas, mojito malo presibek (resno, ej! a lahko organiziram eno delavnico delanja mojitojev? zastonj vas naucim, jebote!) ampak druzba pa fenomenalna.
potem pa se mi je zdelo, da a) ce prideta dve kolegici skoraj 2h prepozno, potem je moj odhod njun problem, in b) da sem ono, ki me je narobe razumela (opera bar, open, opera bar, open.. ma ja, recimo, da se da zmotit), pustila ze predolg cakat in sem pac sla. od koktejlov na tisto, kar v laskem z ljubeznijo gojijo ze od 1825. po mojitoju in caipirinhi nima pivo niti najmanjse sanse konkurirat, ampak shoti na razpolago mi niso bili povseci.

imho: ce se spravljate delat neke shote s smetano navrh, no.. ne jih!

muzika je bila huda (pun very much intended), folk tako in tisti kot vedno, spet so me prestreljevali z pogledi (pa sej ti nic nocem! vem, glih sta sle narazen, ampak samo zanimal me je, KJE tocno iz krete je!) in ja, zunaj je bilo mrzlo. jebeni pusaci.

meh.

updejt 1: ah! sem vedla, da sem neki pozabla povedat! okoli polnoci (se mi zdi, da je bla tolko ura) smo dobil rogljice zastonj. ker je pac bil dan okoli in postani se kao naj ne bi prodajal. lepa gesta.

updejt 2: dobla marelo.

Standard