cajt-pred-tagi

>kak se rece "f*ck off" po bolgarsko?

>v bajti smo stiri zene.
v bistvu nas je 5, ampak ena ima sobo najeto samo za tiste case, ko se skrega s tipom in pride sem spat par noci. potem se seveda vse zgliha in se spet preseli k njemu. nekdo bi lahko rekel, da je to potrata denarja, da zakaj se ne vselita skupaj, itd. ampak verjamte, da jo popolnoma razumem.
no, 2 zene so totalne face. ena je hostesa iz prekmurja, eye candy s kul karakterjem in studijem psihologije, druga pa ena iz varazdina, ki ima taksne plane za svoje zivljenje, da ji 120 let ne bi bilo dovolj. respekt.
tretja pa.. 45letna bolgarka, ki ima totalni mother komplex, probleme s hrupom (tv v sosednji sobi ji je veliko prenaglas, ceprav njena cimra spi kot top!), in od prejsnega tedna probleme tudi z nepomito posodo. ki je skoraj ni! jaz vcasih pustim dzezvo s se malo kofeja na stedilniku (kaj pa ce bi se mi par ur kasneje zalustalo bele kave? a??), al pa kaksen kroznik, pojedin si pa tko ne kuhamo. ne jaz in ne oni dve.
ampak izgleda jo je teh par stvari tako motlo (ker ji kao smrdi, ce je posoda vec kot par ur v umivalniku. wtf??), da nam je pustila tale dva listka na steni v kuhinji. en nad umivalnikom in drugi (ki sem ga sele vceri opazla, hehe) nad stedilnikom.

Standard