cajt-pred-tagi

>mirror's edge… pa nekok bi.

>

In a city where information is heavily monitored, agile couriers called Runners transport sensitive data away from prying eyes. In this seemingly utopian paradise, a crime has been committed and now you are being hunted. You are a Runner called Faith – and this innovative first-person action-adventure is your story.

Mirror’s Edge™ delivers you straight into the shoes of this unique heroine as she traverses the vertigo-inducing cityscape, engaging in intense combat and fast paced chases. With a never before seen sense of movement and perspective, you will be drawn into Faith’s world. A world that is visceral, immediate, and very dangerous. Live or die? Soar or plummet? One thing is certain, in this city, you will learn how to run.

mirror’s edge je se ena izmed tistih igric, katerih jaz ziher ne bom imela moznosti igrati. jaz in konzole se ne maramo prevec. ceprav, vcasih mi gre resno na jetra ubijat nemce z wasd!

enivej!

postavijo vas v kozo kurirke, ki po stilu parkourja skace po strehah, ceveh, drogovih ipd nekega velemesta in poskusa dostaviti rdeco torbo. glede na trailer imaste pot zacrtano z rdeco, kar vam malo olajsa delo. kaj je v torbi ne vemo. zakaj vas konstantno lovi policija je tudi neznanka.
kar je zanimivo pri tej igrici je to, da prvi testni primerki pravijo, da jim je akcija bila velikokrat malo prevec realna. cue: bruhanje.
in ceprav nekateri pravijo, da je full game le parkrat zaigrani demo in da naj se ne trudimo, bi bilo kul zajle met tu eno konzolo in jo sprobat. tolko da vidmo o cem je ves ta fuss.

poanta posta?
koncno sem se spomnala dol potegnat pesem iz trailerja.

Standard