pa dajmo resit svet

>tshirt printing galore

>zadnje par dni sem v procesu nabiranja dizajnov za majice. tle v firmi sem namrec nasla enga, ki ima cez dobavitelje za nek svoj print sp, in na izbiro ima malo mavrico barv, velikosti, stilov in debeline blaga. in vse to za boga 2 eura. torej, majce imam. printat bom pa dala nekje v rogaski. pravijo, da je tam en stricek, ki zna to naredit super, brez barvnih/tekstilnih omejitev in naj bi celo bil poceni. vsega skupaj bom naslednji teden imela 10 novih majc. yay!

par dizajnov imam sama, nekaj sem jih pobrala z neta, in prejle sem nasla se enga. glede na to, da se je zacela doba obame je treba to nekako proslavit. oni poster na steni ni dovolj. in ce zdruzimo njegov nasmeh, neko klasicno sliko reperja in malo pomecemo crke dobimo spodnji motiv. na uradni strani prodajajo podobno majco za 30$, plus postnina.
slab okus v ustih zaradi cene popravijo z download linkom do run dc mixtape (115mb). sodelovali so nas, jay-z, kanye west, common, pharell, lupe fiasco, the roots, jamie foxx, lil wayne, ludacris, ti, rihanna, young jeezy, busta rhymes, usher, will.i.am, tupac, itd. razloga, zakaj mixtape ne bi dol potegnal, nimate.

mislim, da bom danes popoldan naredla vektorsko varianto motiva. (ce kdo zeli naj se kar javi.)

Standard