cajt-pred-tagi

>Yes, I do have something on my mind, dear! The inexistence of your blog!

>ne vem, ce ste ze opazli, ampak tamle na desnem robu imam kao neko blogrolo. torej, bloge, ki se mi zaradi tega ali onega dopadejo in katere z veseljem berem.

ste opazili neuporabo besede “redno”?
to je zato, ker v zadnjih parih tednih (komot bi lahko rekla mesecev, ampak ne bom pretiravala) nisem imela casa sploh za branje blogov. kaj sele za burek.
med sihtom ni ne casa ne priloznosti. prizgan imam samo msn (ja, tudi za sluzbene zadeve), zadnje dni je se tweetdeck prizgan le po 15min na uro. kaj vec bi bila veliko prevelka distrakcija. na FB pogledam tudi le za updejte dolocenih oseb in/ali replyje. ce bi lahko, bi timeline crtala z glavne strani.
in zakaj ne berem blogov doma? ker me ni veliko doma. po sihtu se spravim na kofe/pijaco/hrano/itd v macka/sputnika/horsa/platoja/itd, domov pridem zvecer in takrat ni sans, da grem se bloge brat. ali morem delat, ali pa se zleknem na pred-kratkim-skupaj-zvezani kavc. (razlaga kdaj drugic.)
ko ze imam cas tako ctrl+kliknem le tistih 6 do 8 najljubsih blogov in na hitro preskeniram zadnje poste. (na tem mestu se vam zelo zahvaljujem, da se v zadnjih dneh niste prevec razpricali.)

hocem povedat tole: vsa ta neresnost pri branju blogov je razlog zakaj sem sele zajle skapirala, da eden izmed teh mojih pribljubljenih blogov sploh ne obstaja vec.

*sniff sniff*

Standard