cajt-pred-tagi

>kaj pa ce nekok ne bi? kaj pravis, tijana?

>jutri ima mami abrahama, festa je, seveda, danes. priprave so se pricele ze navsezgodaj, iz postelje so me namrec vrgli ze ob 8:26h. barabe. prvi kofe sem zexala, prejle spila ze drugo, v mislih imam ze tretjo. iz znanosti postavitve miz in na njih danih belih prtov smo vsi doktorirali, vodla nas je mlajsa sestra, ki ima za te stvari oko. tko je sama rekla in temu se ne ugovarja.
in prejle se je taista sestra spravla zrihtat tudi muziko za popoldan/zvecer. ker smo pravi slovenci bomo vrteli samo naso muziko, torej lepo breno, ceco, bijelo dugme in podobne slagerje nase predrage jugoslavije. v to se bo vrinlo tudi par komadov novodobnega turbo folka, in en komad mi je se posebej padel v uho.

predstavljam tijano dapcevic. (po temle postu jo boste z lahkoto pozabli, nic skrbet.)
kao da je izdala 4 albume, ampak to nas ne zanima. skoncentrirajmo se na njen komad “tvoja bih bila”, z albuma “zuta minuta”, iz leta 2007.

sedaj pa poslusajte komad “beleza rara”, skupine banda eva, iz leta 1996. je se do dandanes ena izmed najvecjih uspesnic skupine. aja, tole je nastalo pred solo kariero pevke, pred parimi leti so jo zamenjali z nekim tipom. (potegnite si dol tudi live verzijo komada iz leta 1998, je veliko boljsa.)

a se vam sluuuuuucajno zdita podobna?

Standard