cajt-pred-tagi

>mati, 1x na mesec je cisto dovolj.

>evo mene opet v prestolnici, za mojo mizo, sploh ne stran od mojga kompića *stisne k seb pregreto skatlo*
komp me cez vikend ni pogresal nic, sem mu dala cca 25gb muzike za dol potegnat. in kar dober mu je slo od cipov, smo pri 84%. lepo lepo, pohvalno.

kaj pa sem jast delala cez vikend?
gor sem se z enim najstarejsih vlakov, kar jih premorejo slovenske zeleznice, peljala sele v soboto zjutraj. neprespana, kakor sem bila, sem pila spodnji kofe brez sladkorja in mleka. pomagalo ni, ampak vsaj namen je bil tam.


popoldne smo preziveli familijarno. to pomeni, da smo vec kot 4 ure tavali po vseh moznih nakupovalnih centrih celja in zapravljali denar. in ce bi bila vedela, da se bom par ur po nakupovalni mrzlici imela tako zelo lepo, te bi bila zivcna ze veliko prej, in ne sele, ko sem jo pospremla domov.

danes, v nedeljo, pa smo bili delavni. najprej sem zabavala necaka (vi, ki me poznate, veste, da to glih ni moja panoga), potem sem pokosila tisto j*beno zaplato trave okoli bajte, se vsake tolko skoraj ubila na vseh tistih luknjah, ki jih je nas najdrazji pes uspel skopat, in se za kosilo zasluzeno napokala z najmanjsimi pljuskavicami, kar jih je moj ata kdaj speku. slike tistih capalink s sladoledom in vroco cokolado nimam, lahko pa vam garantiram, da so bile veliko boljse kot one od @strupkota. (hehe)

(slika 1: letosnja moda za kosenje trave; slika 2: evo naso pogostijo, desni kroznik je moj; slika 3: moja mlajsa sestra in necak med extremno kratkim prikazom soncnih ocal;)


ah. in na netu sem visela z mojo s fonti polno nokio. (‘cus im an addict like that. neurovore bo ze vedu.) me zanima, ce sem vedno bila prikljucena na tusmobilovo mrezo. drgace me bo tistole parkratno updejtanje twittera drago kostalo. (its a curse, i tell ya, a curse!!)

Standard