cajt-pred-tagi

>upam, da mi tokrat uspe. ker si zasluzim vec.

>z veseljem bi rekla, da na poti domov nisem razmisljala o tebi. ce bi lahko rekla, da nisem pomislila nate, ko sem sla mimo “hvala za roze” ali zelezniske.
kaj naj, si pac del mojih misli. in mislim, da bos se neki casa.

ampak s tem se ne mislim vec ukvarjat. predolgo si ze tu, predolgo me ze jebes v glavo, pa ceprav je totalno nenamerno in ceprav bos zaj ti imela tisti “pa kaj tocno sem zaj spet jast nardila?!” izraz na obrazu.
poznam ga predobro, in naucila sem se ga ugnorirat.
prav tako sem se naucila ignorirat tiste tvoje poglede. sicer so redki in ne pogosti, ampak do pred kratkim so me zadeli direktno v trebuh. kot bi me nekdo brcnil. da mi lahko eno minuto das tisti tvoj pogled (ves, o cem govorim) in takoj naslednjo se dobis z njo in ji pravis, da jo hoces nazaj.
in vedno bolj se mi zdi, (in ja, to da so mi to povedale ze vsaj tri osebe, pomaga) da si ti vsega tega ne zasluzis. enkrat sem ti omenla to, in tvoj odgovor je bil nekaj a la “pa od kdaj tocno oni poznaju tebe? ali mene? ali naju?!” takrat nisem imela odgovora na to, razen tega da “ja, res je, ne poznaju naju. torej se stoposto motijo, a ne? ja, tako je. se strinjam s tabo.”
ampak ne. niso se motli. mogoce naju ne poznajo, ampak vejo, da ne smem vztrajat. ne smem si kar naprej filat glavo s tistimi cudnimi mislimi, da enkrat pa bos moja. ne smem si kar naprej delat utvar, da enkrat pa bos hotela bit z mano. ne samo za eno noc, ali dve. ne smem vec imet tega upanja, da bos ti enkrat cutila isto do mene. vse tisto, kar si mi povedala takrat v objemu, pa ceprav sem te gledala direktno v oci in ceprav mi je srce razbijalo do onemoglosti od vseh tistih obcutkov, ki si mi jih dajala.. vse to bom pozabila. vse to se bom potrudila pozabit. ker ni res.

in zanimivo kako prekleto boli priznat si to.
ze spet.
in ze spet boli.
in se bo.
in rabla bom tvojo pomoc. tisto, kar ti tako sploh ne bo problem mi dat. ja, se vedno bova kolegice. ja, se vedno bova sle na kavo. ja, se vedno te bom pogresala. ja, se vedno ne bom rekla zdravo tvoji bivsi/sedanji/bodoci. ja, se vedno te bom imela rada. ampak mislim, da je cas, da te postavim na drugo mesto.

in ja, zasluzim si vec, kakor si mi ti pripravljena dat.

Standard