cajt-pred-tagi

>koncno malo pomoci: kako se izognat "friendville"

>zadnje mesece ugotavljam, da delam veliko napak pri teh mojih zenskah.
al zacnem kao neki z eno, s katero sma kolegice ze puno let, mi je tko sexi, da se morem skor vedno v jezik ugriznat, ko jo vidim. ampak ima fanta..
al se zatrapam v eno, ki sicer cuti neki do mene ampak mi ne zaupa, in mi nikol ne bo, in mi ne zaupa, in mi nikol ne bo (a se ponavljam?), in sploh ne bi ble za skupi (kljub temu, da z nobeno drugo nimam take multilinguality in “great minds think alike” zadeve, da se o sexu sploh ne menimo)..
al imam neki z eno, s katero mi na zacetku zelo pase bit, potem pa mi pade opeka v glavo in jo ignoriram. zakaj? ker sem pac idiot.. aja, a sem omenla, da ima fanta?
al pustim eni, da me cist zmesa, pripravi do tega, da celo razmislam se enkrat jet oni jebeni std test naredit (kljub temu, da sem skor istga naredla par tednov nazaj), da zahteva mojo pozornost ob najbolj cudnih urah dneva, in da sem na lestvici ziher ze nekje pri 4, ko pa jst hocem isto jo pa boli patka (“bmk” sindrom)..

but i digress.
hvala bogu za spodnja navodila.

“Ahh… the friend zone. It’s pretty much nowhere near where you want to be with any girl you actually like. Being in the friend zone can keep you from the love of your life or at least from possibly some of the best sex you’ve ever had. Here’s a handy chart that shows you exactly where the friend zone is… so you can avoid it.”

Standard