nekaj za duso

>stvari, o katerih sem se ze imela sreco kregat z bivsimi puncami..

>ne poznam ene osebe, ki se ni bila v zvezi dlje kot 2 tedna in da se ni “na smrt” skregala s to svojo drugo polovico. ta “na smrt” je sicer totalno pretiravanje, ampak ko se to kreganje dogaja, takrat smo vsi mnenja, da to je pa zadnja kaplja cez rob, da si mi tega vec ne bomo dovolil, da smo mi vredni velik vec in da… aja, tok dober se poljubljas? kaksen prepir? o cem ti to? naj ti bo. ti dam se eno sanso.
vsaj pri meni se tko nekok konca zadeva. dejstvo, da imam zelo slab spomin in da sem na splosno jebivetar pomagata pri tem, da pozabim na dogodek zelo hitro.

obstaja pa tudi tak folk, ki misli, da ORNK prepir vsake tolko pomaga vezi. mogoce so prisli do tega zakljucka ob pomoci postavitve planetov, horoskopa, majskega koledarja ali vsoto prstov na tutankamonovi macki, ne vem. nikoli ne bom vedla. vem pa kako je, ko si z eno izmed teh oseb. jaz sem bila z njo tri leta. tri…. zanimiva….. leta.
(tocno zajle bos ti, ja, tocno ti, utihnala, se bos lepo nasmejala, mogoce malo pokimala in nadaljevala z branjem.)
ta moja predraga se je lahko skregala o cisto vsaki stvari. pa ce je to bil nacin mazanja masla na kruh, sesanja dnevne sobe ali hoje po plocniku.
pa gremo v ta seznam.

• kako se reze mango, paradajz, kumare ali kaksno drugo zelenjavo. (ne gremo sploh v debato, da je paradajz sadje, ker sma to tud dale skoz.)
• pitje mleka iz tetrapaka in kako se tega ne dela, ker bo nekje nek angelcek izgubil krila. (da se o nutelli sploh ne menimo.)
• najboljsi, in edini pravi!!!, nacin obesanja in/ali zlaganja perila. (kljub temu, da sem devica, je lahko to vse pomesano, medtem ko se susi. ena rdeca nogavica je lahko z eno crno. je le perilo, a ne?)
• puscanje, da voda tece med umivanjem zob. (pa sej nimam celi cajt odprto! samo ko si splahnem. eh.)
• koliko cokolade lahko nekdo poje naenkrat (jaz eno celo velko milko, ona le par kosckov, ker mogoce pa bo kdo priso v naslednjih treh tednih na obisk in potem ne bo mela vec!)
• cas prezivet na racunalniku. (cakte mal! jst delam za in z kompom! in ce hocem po “sluzbi” do polnoci brat neke bedaste clanke, te ze lahko. ker sem celi dan prezivela na kompu to res ne pomeni, da vem vse, kar se je zgodilo cez dan.)
• uporaba telefona. mojega. in zakaj raje posiljam msge kakor poklicem. (poklicala sem res le takrat, ko se mi ni dalo tipkat, ali ko sma se kaj sprickale in se je blo potrebno RES zmenit.)
• gledanje dolocenih oddaj parkrat. (pa kaj potem, ce sem to oddajo the daily show-a ze vidla? fore so se vedno smesne.)
• pomivanje posode, sesanje, pospravljanje kopalnice, itd. skratka, pospravljanje stanovanja. (jaz sem ga res pospravila na hitro, ampak na koncu je bilo pospravljeno. moja napaka? kljub temu, da se je celo stanovanje svetlo, za ciscenje wcja nisem sla na vse stiri in uporabla stare zobne krtacke. sori, mi je pac mimo.)
• gledanje filmov v kinu. (ta zena ne zna utihnat! ne, RES ne vem kaj se bo zgodilo! a lahko skupaj gledama in se PO filmu pomenma zakaj tocno je mogo jet skoz one vrate?!)
• predstavljajte si to: sobota zjutraj, po zajtrku, sonce, kavica v bliznjem kaficu, svez cajtng v roki…. in nekdo, ki ti v tem ne pusti uzivat, ker pac more konstantno nekaj lapat in zahtevat vso tvojo pozornost.
• mislim, da je vsem jasno, da imam identiteto japonskega turista. in ja, tistole klopco HOCEM poslikat iz vseh moznih kotov. lepo ji recem, da naj gre naprej, da pridem za njo. ampak ne. ona MORA zraven stat in se mulit.
• zena je normalno delala do zvecer, vsaj dvakrat na teden do pozno ponoci. zato, ker si je pac tko sama izbrala. ampak potem sem bila jaz kriva, da sem jaz sla na kofe s kolegi popoldan, ona pa tega ni mogla. ja mater. te pa si drugace nastimaj hobije.
• nakupovanje hrane je bilo vedno zabavno. po eni strani se je konstantno pritozevala, da nima denarja (verjamte, zena imela vec kot dovolj), po drugi pa je morala imet vedno ta najdrazje stvari iz trgovine. faco, ki mi jo je dala, ko sem ji prinesla neko no-brand olivno olje, ne bom nikol pozabla. (seveda ga je sla takoj zamenjat, ker ce bi pa kdo od kolegov njenih starsev jo vido s tistim oljem, te bi se svet podru.)
• aja, in zakaj tocno nisem jast tistga naredla? ker mi nisi rekla. meni osebno se je zdelo totalno brezveze ono naredit, zato sem pustila tako kot je bilo. ceb hotla, da naredim tist, te bi mi bla mogla rect. ker nisi, nisem. logicno, a ne? (izgleda je to logicno samo meni.)

itd.

Standard