nekaj za duso

>pa zakaj je sex se vedno taki bau-bau?!

>ena, ki zelo vztrajno dela na tem, da jo res prestavim iz “nekdo, s katero bi celo rada bila, tko ena-na-ena, brez druzga folka v mojem zivljenju, vsaj ne na ONI nacin” kategorije v “pac ena, ki jo poznam, ki mi je se vedno sexy do amena, ampak v nedogled se pa tud nisem mogla trudit za kakrsenkoli odziv z njene strani” mi je cisto na zacetku rekla, da ona pa sline ne deli. as in, da jst pa lahko poljubljam samo njo in nobene druge. (in isto je veljalo za njo, ce se ne motim. vsaj fair bi blo tko, a ne?) kljub temu, da takrat nisma imele nic konkretnega, in da sploh nisma bile tako dalec, da bi lahko ena od druge zahtevala monogamijo in/ali zvestobo.

kar nekako pomeni, da ana ni delala sranja. no monkey business, in tako naprej.
ampak zaj mi pa ze ornk fali. dol se dat.

.
.
.

in pri tem stavku se je nekateri folk zaj namrdnu v stilu “zakaj tocno mi je blo tega zaj treba vedet?? pa daj obdrzi to informacijo zase!”

ZAKAJ ZE?

vsake tolko se mi res zdi, da tolko kokr naj bi druzba postajala bolj in bolj odprta do sexa, in da naj bi to mi zaceli sprejemat kot del vsakdana in nekaj totalno normalnega, tolko bolj se mi zdi, da je vedno vec folka, ki preprosto noce (ali ne more?) govorit o sexu. da je to se vedno neki bau-bau. da bo oseba totalno zafarbala, ce slucajno naglas izrecem to zeljo, da me ona prime od zadaj, porine ob steno in si me vzame tako kokr hoce. ker vem, da bi mi prislo kot da bi podirala rekord na olimpijskih igrah. in ja, tocno takrat ob tisti kavi sem imela to v mislih in sem pac to naglas tudi rekla.
ja pa kaj pol? ti si odrasla, jaz tudi. ti se dol dajes, jaz tudi. prekleto vsi se!
in ja, tocno zajle bi mi tako zelo pasal en zivalski f*k – uro ali dve tistih strastnih poljubov, ugrizov, dotikov, njenih prstov v meni, mojega jezika v njej, steklenega pogleda v oceh, ter potnih kapljic in sledov njenih nohtov na mojem hrbtu – da ce ne bom dala telefona takoj iz roke bom poklicala prvo na “ona je vedno za” listi v telefonskem imeniku.

I don’t think you understand
If you can’t please me I know someone who can
Give it to me right
Or don’t give it to me at all

Standard