dogaja dogaja

>marjan… GREMO! (StrojMachine na Trnfest, 30.8 ob 20.30h)

>”gremo!” je sicer album iz leta 2003, ko se je skupina se imenovala TheStroj. potem je med njihovimi vrstami prislo do manjsih prepirckov, par jih je odletelo, iz TheStroja je nastal novi bend (podoben princip glasbe, le z malo vec poudarka na vokalih in elektroniki), prejsna zasedba pa se je preimenovala v StrojMachine.
kljub malo cudnem imenu le-ti se vedno veselo furajo svoje a la P&C, kjer so spektakel pripravili na strehi sladarne pivovarne lasko in je po celem laskem donelo v njihovem ritmu. (med spektaklom samim jim je od vse uporabljene pirotehnike uspelo celo zazgat neke krpe. seveda nam gledalcem sploh ni kapnalo, da dim in gasenje nista del nacrta.) da se o spektaklu v laskem kamnolomu niti ne menimo. orgazmicno!

zadnji izdani album se imenuje “vacuum”, spodaj pa si oglejte video za komad “let’s went”. v nastanek tega videa sta sla vsaj 2 litra olja za kuhanje, vsaj en preluknjan bojler in cela skatla lekadola.

jaz sibam na prizorisce ze enkrat popoldan, da grem momce poslikat med postavljanjem konstrukcije. ob 20.30h se pa tko vidimo tam, a ne?

Standard