nekaj za duso

>nisem si mislala, da ji bo kdaj uspel me tko razpickat, kokr me je danes.

>zame vsi vejo, da sem flegma. mi je tudi ze bilo receno, da sem jebivetar, in sem to veselo propagirala o meni. zadnje case to, na zalost, ne drzi prevec. in ja, do dolocenih stvari sem res flegma. (ne, ona ni ena izmed teh “stvari”.)
hocem povedat to, da se z mano iz tega razloga ne da kregat. ne, ker mi do necesa ne bi bilo, ali ker bi mi bilo popolnoma ravno. preprosto zato, ker se mi zdi, da nekatere osebe preprosto HOCEJO naredit slona iz muhe. in te igrice se pa jaz ne grem. nocem se je it. nimam casa za taksne bedarije. tako da, medtem ko se ta oseba hoce kregat z mano, jaz ze razmisljam, kako bi jo jutri najraje peljala na sladoled tam na drugi strani tromostovja, ji dala tisto posuseno marjetico in jo gledala, kako se sramezljivo smeji in poskusa izgledat “tough”.

ne me narobe razumet. nisem mnenja, da tisto, kar je meni nepomembno, da je nepomembno tudi njej. ne, ne. to ni to. vem, da so ji stvari, o katerih se hoce kregat, pomembne. a istocasno vem, da so ji pomembne samo zato, da ima obcutek, kot da je “glavna” v tej karkolipactolejekervezaitakdani. potrebuje obcutek kontrole. tist obcutek, da lahko ona gre prva iz tega ven in da tako ne bo prizadeta. tega si bo priborila z zadnjim dihom.
kar jst njej hocem dopovedat je to, da nima niti enga razloga zakaj bi dvomla vame. ja, sem se vsedla k oni punci, ampak ne, nocem je. ja, sem vprasala ono tam kako ji je ime, ampak, glede na to, da se je naslednje jutro nisem niti spomnila, bi ji moglo bit jasno, da nocem nic z njo. ja, sem pogledala za ono, ki je mim sla, ampak se vedno sedim tu s tabo in se vedno imam roko na tvojem kolenu. zakaj? zato, ker hocem, da vsi vidijo, da hocem tebe in ne ktere druge. in zato, ker hocem, da vse ostale, ki se mimo sprehajajo, vidijo, da ti hoces mene.

ce pa kaj ne maram, so pa to dvojni standardi. da obstaja zame en set zapovedi, ki morajo zame veljati 24/7/365, istocasno pa obstaja en set teh za njo, ki so (seveda!!) totalno zrcalna slika mojih. od mene se zahteva 100, nazaj ne dobim niti 30. ce mora nekaj zame bit crno, je potem zanjo, seveda, belo. ce jaz kaj “ne smem”, bo ona to naredila takoj naslednji dan.

ja. vem.
gre se za testiranje meja. jebeno pubertetnisko testiranje meja in dokazovanje, da TI si pa alfa in omega v mojem svetu. vredu. ni blema. testiraj ti, daj si duska. moja flegma gre dalec.
ampak nena me razpickaj. prosim, ne. ker, ko sem razpickana, znam folk odjebat do amena, brez da bi mi bilo potem zal.

nocem, da si ti ena izmed njih. prevec mi pomenis.

Standard