pa dajmo resit svet

>'round the world we go…

>v bistvu sem se spravla pisat post o lizboni, ampak ko se spomnala kako prekleto fenomenalno je bilo tam, na 30°C in v japonkah, me je minilo. trenutno imam namrec obleceno mikico z dolgimi rokavi, dolge hlace, nogavice, in po www se sprehajajo novice o prvih snezinkah po sloveniji.

(argh!)

namesto idile sprehoda od marques pombal, po avenidi da liberdade, do praça da figueira, krajse pavze pred gijinho, 10-minutnim ogledom elevador da graça in skoraj polurnega poslusanja fada pred armazéns chiado, pred koncnim zasidranjem v café noobai s precudovotim pogledom na zaliv lizbone…. boste tako dobili krajsi seznam linkov iz moje bookmark mape. rejoyce.

(argh x 2!!)

bureau of communication – vsak dan maljarde in maljarde nasih misli ostane neizgovorjenih, in misija tega ‘biroja’ je, da nam pri tem malo pomagajo. na izbiro imaste puno obrazcev (ja, kot izpitne pole za fax) za puno problemov (opravicilo za kaksno bedarijo, preprosto povabilo na zabavo, itd.), vasa naloga je le, da obkljukate pravilni kvadratek in se podpisete na crti spodaj.

6 mitov iz psihologije, v katere verjamemo vsi – te podatke nam v glavo filajo ze od majhnih nog, zato jim verjamemo vsi. no, dok se ne spomnimo, da imamo svojo glavo, svoj par mozganskih celic in da bi bilo pametno jih vsake tolko malo vprest. takrat nam postane jasno, da mogoce pa dedek mraz le ne obstaja.

the official creebobby comics archetype times table (img) – vas je slucajno kdaj zanimalo kaj bi nastalo, ce bi krizali vanzemaljca in astronavta? ali ce bi krizali zombija in robota? ali vampirja in lincolna? evo odgovor.

end of the world (swf) – “Fire ze missiles!” “But I am le tired.” “Then take a nap… and then fire ze missiles!”

knut in olaf – vikinga. vsak ponedeljek. razen med osvajanji. ker je teden najboljse zaceti z Vikingi!

slide to unlock – …..kje ze imam tista iphone navodila?!

tetoris – ce RES radi igrate tetris, in ce imate PUNO casa, potem je tale “igrica” za vas. (dol = enter. youre welcome.)

balldroppings – narisi crto, ko se zoga odbije od crte bo ustvarla zvok. experiment. (po parih minutah se ti od tega piskanja zmesa, ampak vseeno dober experiment.)

in za konec se tale dragulj:
traces of an imaginary affair – nekako imam to “sreco”, da so vse moje bile za po defaultu lubosumne. (yay me?) ce pa bi RADI nekoga naredli lubosumnega, karkoli pac ze je vasa motivacija, in ce vam res ne uspe to naredit po “naravni poti” (pac, z drugo osebo), potem uporabite tale kit. izgleda malo bolece, ampak pride pa v licni skatli!

Standard