nekaj za duso

>"petek in sobota", skrajsana in cenzurirana verzija.

>zadnja dva dna sem prezivela tako maximalno fajn, da bi ju lahko ponavljala do onemoglosti, in se vedno mi ne bi bilo dovolj. (ja, zato me ni nic bilo na netu, nehajte se no pritozvat!)

v petek..
malo po poldnevu se dobim s Carico v le petit cafe na malo bolj poznem zajtrku (ona macchiato in cokoladni muffin, jaz njihovo velko belo kavo in tunin toast), poskusu branja dela in fenomenalnem pogovoru.
popoldan najprej kava z B pred njenim odhodom v rodno vas (tee-hee, slisi se butasto, ampak je RES sla v vas! rodila se je, seveda, v porodnisnic v mariboru, d0h!), kjer sma prisle do ugotovitve, da trenutno bolj kot ne obe jadrama in se nobeni ne mudi pridet do kaksnih vecjih zivljenskih odlocitev.
kasneje v ze skoraj pozabljeni kafeteriji lan se ena kava s Carico. tokrat mi ob totalno nesramnem ignoriranju le-te le uspe prebrati par strani casopisa. majhne zmage.
zvecer v zekota na tweetmeet, par pijac, dobri pogovori. ponoci v druzbi dveh sezanjskih ljubljanskih frikov do mcdonaldsa in domov.

sobota..
je bila vecinoma preziveta v postelji ob zrtvovanju devic kaloriferju (lastnik bajte se vedno ni vklopil gretja, izgleda caka na -20°C.), pozno kosilo v romeu, kjer sem kljub moledovanju (prav na kolena sem se vrgla!) ostala brez snickers capalink. nesramnost pa taka!
enourni pogovor o obstoju kristusa je bil dovolj, da me dokoncno utrudi, pravac 14B, in do konca dneva trening za disciplino #kaucpotejto za poletne olimpijske igre 2016 (ja, brazilci so uvedli par novih disciplin!).

Standard