pa dajmo resit svet

>se dve kul aplikaciji za symbian telefone: smspreview in najdi.si zemljevid

>prejsn dan sem bukovinskemu poslala prosnjo, da se za nas, uboge uporabnike symbian telefonov, naredi LPP aplikacijo. njegova LPPbus aplikacija za iPhone je namrec tako zelo lepa, da me kar srce boli!! na zalost do tega ne bo prislo, tako da bom primorana se naprej uporabljat tole stran. (podatke sicer lahko dobim tudi preko smsa, ampak recimo, da se mi ne da placevati za nekaj, kar lahko na netu dobim zastonj. kmecka logika.)

za tolazilno nagrado sem si zato na mojo predrago nokijco danes instalirana dve aplikaciji.
1) sms preview: naredi tocno to, kar pise v imenu. prej sem mogla pritisnat 2x, da sem prisla do novega smsa. ta aplikacija pa mi za zeljeno stevilo sekund na zaslonu prikaze dobljeni sms. kar je zelo dobro, ce sem sredi kaksnega drugega veliko bolj pomembnega dela, kot npr: pomivanje posode, tipkanje tegale posta, bozanje glave, itd.
preko nokijine ovi trgovine si lahko link do aplikacije posljete kar s sporocilom, ampak tist link vas odpelje do “zastonj za dva tedna” verzije. najboljse je, ce greste direkt na stran tvrtke, ki je razvila to aplikacijo, in skopirate link do .sisx datoteke v brskalnik na telefonu.

2) najdi.si zemljevid: kljub temu, da mi je google zemljevid veliko ljubsi, pa ima od najdi.si stvarca eno stvari, ki je google (se?) nima. kaj? stevilke avtobusnih linij. kaj cmo, po mestu se pac vecinoma “sprehajam” s trolami. aja! totalno pa se mi NE dopade, da me za vsak mickeni premik kurzorja vprasa, ce se lahko poveze z internetom. kristus. (kje se da to spremenit?!)

Standard