vcasih delam bedarije

>kako prezivet celo soboto ob ponovni instalaciji OS-a..

>s petka na soboto sem se pomenla sama s sabo, si rekla “ana, nisi taka reva, da ti to ne bi uspelo, dajmo no mal zivleja k tej stvari in sf00kaj komp!” okej, to zadnje si nisem rekla, sem se pa zelo dolgo prepricevala, da naj se spravim k stvari in koncno le instaliram WIN7.

le-ti so me ze kar nekaj casa cakali v D:\downloads mapi, vse komentarje torrenta (Ultimate, RTM verzija, AIO aktiviran sem prebrala, potegnala dol se par drugih mickenih programckov, ki so se mi zdeli nujni (npr. za driverje mojga asusa), in par drugih po nasvetu twitter folka. sicer sem asus cdje pozabla v ljubljani, ampak sem bila prepricana, da tam ni nic pomembnega. a ne pridejo vsi kompi z nekimi cdji, katere potem nikoli vec ne uporabimo in samo nabirajo prah? hja.

ura je ze bila pozna, okoli 01:25, ampak ker sem itaq ze imela vse skopirano na externem disku, in ker mogoce pa se nisem bila dost zaspana, sem dala zadevo instalirat. clean install (aka sformatiraj sistemsko particijo in nalozi vse jovo na novo). nekje sem precitala, da naj bi stvar trajala okol 1h, zato sem si nastimala budilko.

in glej ga zlomka, okol 02:30 je zadeva res bila nastimana. mogoce ze prej, ampak jst sem sladko spala.

na zaslonu me caka gumb Next, da koncno le prvic zazenemo te tako s-hype-ane WIN7.
.
eh, loader je se vedno isti.
.
ja, logo so res mal spremenil.
.
.
u, u, u! se mal!
.
.
.
FFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!


izgleda sem spregledala tisti del v komentarjih torrenta, da je moznost errorja. ce do tega pride je potrebno samo kliknat na Continue in vse bo vredu. kar so pozabli povedat je to, da ti ob instalaciji totalno zjebe resolucijo in da je maaaaajhna moznost, da tega gumba sploh ne bo na ekranu. v tem primeru se nardi… ne, nimajo se resitve. super. a nimam jst srece?

ja, trenutno uporabljam visto.
vecino vcerajsnega dneva, ko sem ze bila za kompom, sem porabila z instalacijo SP1 in SP2, z iskanjem driverjev za asusa (1024×786 NI moja priljubljena resolucija!), in instalacijo vseh tistih majhnih aplikacij, ktere sem prej rade volje ignorirala, sedaj pa vidim, da brez njih ne morem (DeskDrive, Everything, Irfanview, FileHippo Update Checker, itd).

aja, dok ne pridem v ljubljano z Fn gumbom ne bom mogla nastimavat glasnosti, ker ponovna instalacija ATK100 driverja (z uradne asus support strni) ni pomagala.

tisina.

Standard