vcasih delam bedarije

>too drunk to fuck. it happens to the best of us.

>@illegaldrum je linkal priredbo “too drunk to fuck”, original je od the dead kennedys. originala ne poznam, priredba sploh ni slaba, in spomnila sem se na tista dva dogodka, ko sem tud jaz rekla “ne”.
no, ne me narobe razumet, smo ze kar parkrat rekli ne, iz tega ali drugega razloga. najveckrat, ker mi ni pasalo (ja, vem, sokirani ste, tisina), ali ker sem bla prevec zaspana, ali pa ker se mi preprosto ni dalo. bodimo iskreni in si priznajmo, da cisto vedno se nam pa ne da skozi vso tisto proceduro, ter se raje zleknemo na kavc z daljincem v roki in odklopmo mozgane.

ta dva dogodka pa sta mi ostala v glavi zato, ker a) se se vedno po glavi tolcem, zakaj tocno mi je blo tega treba in kaj tocno bi bila najbolj primerna kazen za taksne bedarije?? in b) je vedno bilo z isto osebo. (upam, da se pocutis pocasceno.)
prvic sem bila jaz veliko prevec pijana za karkoli (aja, pa v zvezi sem bila. manjsi detajli.), ceprav ona tudi ni bila pri ta najbolj treznih. k njej v stanovanje nama je se zneslo pridet, do sobe, kjer naj bi jaz spala, tudi. potem pa se je naenkrat znasla za mojim hrbtom, me slekla v treh sekundah, s tistimi parimi poljubi po vratu zrajcala tko kot prej se nobena, in.. ja, nic. nic ni bilo. men se je soba zacela vrtet s hitrostjo zvoka, stena tud ni bila vec tam, kjer sem jo pustila, zebst me je zacelo kot da sma na aljaski, in od noci se spomnim samo se to, da sem zaspala v njeni postelji, za njenim hrbtom, z mezincem na njeni bradavici.
drugic pa sma sicer obe bile samske, ampak se je njej dalo zurat. tko, ornk. kolko vina je spila ne vem, govorimo seveda v hektolitrih. mogoce je pomagalo tudi to, da cel dan ni nic jedla. spet sma sle k njej domov, a tokrat sem jo celo dala spat v drugo posteljo. pac, da se ne spravim v skusnjave. ceprav, roko na srce. glede na stanje, v kakrsnem je bila ona takrat, bi bilo bolj zabavno s hlodom se dol dajat. (ne se zaj repencit. sama ves kaksna si bila. aja, ne, ne ves! ker se ne spomnes, hehe!)

Too drunk to fuck
Too drunk to fuck
Too drunk, to fuck
It’s all I need right now
Too drunk to fuck

Standard