nekaj za duso

>vem, da sem to rekla ze vsaj 5x, ampak tokrat (presenetljivo) celo mislim resno.

>nisem si mislala, da bom to kdaj nardila tud z njo. ampak izgleda je blo treba. dost je blo sranja, dost je blo dram (pravi, da sem drama queen. id disagree but, takes one to know one?), skrauzlanih zivcev, negotovosti. se mi zdi, da je ona ze zdavni naredla ta rez, da je pac meni bolj dolg rablo. kaj cem, sem pac pri ta pocasni sorti.
na zalost pa bomo mogli skoz tole. sej punca je vredu, res je. kljub vsemu, kar so mi povedli o njej, v kar sem se odlocla ne verjet, ker sn pac hotela zacet iz nic in ji dat sanso, in kljub vsem bedarijam, ki jih je (vsaj glede na moje mnenje) naredla, itd. se vedno mislim, da je zena zelo vredu. (ce ima slucajno kdo kaksno drugacno mnenje si ga naj zapise nekam in naj ga meni niti ne pove, ker za tole se grem pa tud kregat!)
ampak jaz nisem tisto, kar ona hoce, in ona ni tisto, kar jaz hocem. vsaj ne popolnoma. ja, sem se zatrapala vanjo. do konca, pizda. tok fejst me je zadel. pa ne vem kaj tocno! mogoce to, da sem vidla neko njeno drugo stran? da mi je pokazala del sebe, ki ga mogoce ne vsaki? ni vazno. saj ni bilo dovolj. ti obcutki morajo bit z obeh strani isti, ne samo z ene. na pol ni se nikoli nic blo kul. in ce hocem zdaj skozi to bom pac mogla naredit cisti rez. stevilka je sla iz telefona, kontakt iz msnja, fejsbuk in blog povezava sta tudi preteklost. moram naredit distanco. moram jo spravit iz zivljenja, dok se ne navadim je gledat samo kot prijatlco ali znanko.

a ves, mogoce se ti tole vse zdi drasticno, pubertetnisko, da spet delam dramo. ampak je ne.
vem le, da ce te jutri vidim, da ce me jutri spet pogledas s tistimi tvojimi velikimi rjavimi ocmi. vem, da bom pozabila na zgornji odstavek in te spet hotla nazaj. spet bom hotela nazaj eno, ki je ze zdavnaj sla.

in to si/ti ne smem se enkrat dovolit.

Standard