dogaja dogaja

>petek je (bil) dan za (primitivni) zadetek (ob zvokih adama)!

>v petek popoldan so se zadnji optimisti odpravli do zelenega zajca, se drli “we are tribe!” in razocarani odsli. zlick je namrec zmanjkalo ze dopoldan, kajti povprasevanje po vstopnici za event dneva je bilo veliko. v TOP-u nas je namrec cakal adam freeland, in to ni mogel zamuditi nihce. niti jaz, totalni laik kar se tice dance glasbe. vse te zvrsti trs trs tuc tuc muzike so meni iste. ja, slisim razliko, ampak ta mora biti tako ocitna kot noc in dan. razlike med liquid dnb in breakbeat-om vam ne bi mogla povedat pa ce mi je zivljenje odvisno od tega. (Carica je sicer nekaj probavala, ampak je odnehala, ko je uvidla, da so vsi upi na meni izgubljeni.)

vseeno pa morem priznat, da sem se v petek imela fenomenalno. celoten dan je bil super, zacensi z otvoritvijo wannabesociety trgovine na gregorcicevi.
moje navdusenje nad wannabesociety izdelki (crno/bele majice, zapestnice, pini, nalepke, itd.. z eno tiskano besedo kot motiv) je znano vsem, ki so kdaj vidli moje levo zapestje. njihova filozofija je, da je izbrana beseda nekaj kar si ali zelimo postati, ali kar smo pravkar postali. zapestnice ne nosim vec, ker razlog ni vec pravi. mogoce ni bil pravi ze od zacetka, kaj pa vem.
“zabava” se je zacela pozno in dokaj pocasi (ob napovedani uri so stvari sele zaceli postavljati, zupan se je na hitro pofotkal in odsel, in s @tamejhna sma med sprehajanjem pocakali @alivea), ampak nadoknadili so z dokaj okusnimi sendvicki (pomanjsevalnica, ker so pac bli miniaturni), nekimi cokoladnimi zadevami (*polize vseh 10 prstov*) in union pivom (smo le v ljubljani, a ne?). le-tega sem, in se ze posipam s pepelom!!, spila tudi jaz. zeja je le zeja.


preostala druscina se je ze zacela nabirat pri zekotu, tako da smo se odpravle se tja po par hitrih pijac, malo pred 00 smo se namrec ze mogli postaviti v vrsto pred dvigalom kluba TOP. celotna vrsta je bila kot bozicno drevo zlickarjev. vsaj 30 folka od 35 jo je imelo okoli vrata. ce smo s tem kazali privrzenost absintu, urbanemu plamenu ali brezplacnemu vstopu, se ne ve. ve pa se, da je bil plac poln se pred zacetkom adamovga seta.
glasba je bila dobra, poslusljiva tudi zame. nad izbiro piva se pritozujem se danes (brez laskega ali uniona, samo krombacher in neka xy marka), a sem se potolazila z jackom in slinjenjem nad vsemi tistimi sweeeeeeeet puncami s tesnimi majcami in prekleto sexy ritkami. (enkrat so me naucili glagol “floating”… in to sem delala vecino vecera. and by golly, did it feel good!!)


pred odhodom domov sem se zapodila za veroniko, pogledala v prekleto lepe oci, jo prosila za milost in sla domov, kjer me je na kavcu ze cakala #ona. cizsenduic, sedenje na pultu v kuhinji, moji prsti v njenih laseh in pogovor do pol petih, dokler naju obeh ni zmanjkalo.

Standard